en
        |  en

Agenda: VIL Events

Bedrijfsbezoek Carglass (volzet)

Op dinsdag 18 juni 2019 organiseert VIL voor zijn leden een bedrijfsbezoek aan het Carglass European Distribution Center in Bilzen.

Algemene Vergadering

Op donderdag 13 juni 2019 nodigt VIL zijn leden uit op de jaarlijkse Algemene Vergadering.

Slotevent ‘Exoskeletons for Logistics’

Hoe kunnen exoskeletons de fysieke belasting van logistieke medewerkers verminderen en hun productiviteit bij zware lasten of veelvuldige handelingen verhogen? VIL onderzocht het in het
project ‘Exoskeletons for Logistics’. De resultaten worden bekendgemaakt op 27 mei in De Schorre in Boom.

Themacafé ‘Hoe maak ik mijn magazijn future proof?’ (Volzet)

Het magazijn van de toekomst doet denken aan flexibele transportrobots, IoT, cobots, drones, virtual reality… Maar wanneer is het zinvol om in te zetten op automatisering? Discussieer mee over dit onderwerp tijdens het VIL themacafé op dinsdag 21 mei bij Engels Logistics in Beringen.

Bedrijfsbezoek Danone (volzet)

Op woensdag 24 april 2019 organiseert VIL voor zijn effectieve leden een bedrijfsbezoek in de site van Danone in Rotselaar.

Nieuwjaarsreceptie 2019

VIL nodigt op dinsdag 29 januari zijn leden uit voor een jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in Grand Café Horta.

Slotevent Polluted Packaging Logistics

De logistiek en verwerking van verontreinigde verpakkingen, zoals vaten waar chemicaliën, verven, lijmen, detergenten en oliën in bewaard zijn, vormen een probleem waar tal van bedrijven mee kampen. Met het project Polluted Packaging Logistics heeft VIL onderzocht of deze verpakkingen op een efficiëntere manier ingezameld, verwerkt en eventueel zelfs gerecycleerd of hergebruikt kunnen worden. De resultaten worden voorgesteld tijdens het slotevent op donderdag 24 januari 2019.

Duurzame logistiek is de toekomst

Duurzaamheid in de logistiek is een thema dat zeer sterk aan belangstelling wint. In het kader van dit thema nodigt VIL zijn “Lean & Green” community leden van harte uit op dit event dat doorgaat op maandag 10 december van 14u tot 18u. Laat u inspireren door gastsprekers Stef Denayer, Wouter Samyn en Prof Dr Tom Van Lier, met aansluitend de award uitreiking van de Lean & Green award en Star laureaten van 2018.

Nieuwe leden get-together

VIL nodigt alle leden die lid werden in 2018 uit voor een informele get-together op woensdag 5 december 2018.
Maak kennis met elkaar en met enkele VIL collega’s bij een hapje en een drankje en stel uw bedrijf voor in een elevator pitch van 60 seconden.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!