Events

VIL Lerend Netwerk | Green Supply Chains

Save the date!
In het Lerend Netwerk Green Supply Chains komt een vaste, beperkte groep van gelijkgestemde bedrijven gedurende een semester vijf keer samen. Sprekers met kennis van zaken leiden de tocht doorheen deze thematiek en bespreken samen met u de opties die er zijn. Meer informatie volgt snel!

VIL Lerend Netwerk Stadslogistiek – 2e editie

Werkt uw bedrijf mee aan efficiënte en duurzame stadslogistiek en wilt u weten wat u nog meer kan doen om écht het verschil te maken? Of bent u net benieuwd naar de mogelijkheden die stadslogistiek kan bieden voor uw bedrijf? Dan is het VIL Lerend Netwerk ‘Stadslogistiek’ iets voor u!

VIL Lerend Netwerk | Digitale Transformatie

Save the date!
In de Lerende Netwerken van VIL komt een vaste, beperkte groep van gelijkgestemde bedrijven gedurende een semester vijf keer samen om te luisteren naar sprekers met kennis van zaken die niet alleen informeren maar ook inspireren.

Slotevent Warehouse 24/7

Met het project “Warehouse 24/7” heeft VIL een totaalconcept uitgewerkt om leveringen de klok rond mogelijk te maken en zo tot een betere benutting van de bestaande private en publieke infrastructuur te komen.
De resultaten van dit project worden bekend gemaakt tijdens het slotevent op 13 januari.

Infosessie: Ontvang subsidies via VIL

Loopt u al enige tijd rond met een vernieuwend logistiek idee voor uw bedrijf? Maar weet u niet hoe u hier verder, inhoudelijk en/of financieel, mee aan de slag kan gaan? VIL kan u helpen!
We leggen u graag alles uit tijdens de gratis digitale infosessie op 14 januari 2022.

VIL Nieuwjaarsreceptie 2022

VIL nodigt zijn leden op maandag 31 januari 2022 uit voor een Nieuwjaarsreceptie in Grand Café Horta, Antwerpen. Locatie Grand Café Horta (Hopland 2, 2000 Antwerpen) Enkel voor leden en genodigden: de uitnodigingen worden binnenkort verstuurd.   Met de steun van:  

Trends in de logistiek

Ontdek de laatste trends in de logistieke sector tijdens dit seminarie. Deelnemers krijgen inclusief een rondleiding in het logistieke demonstratiecentrum Log!Ville. Meer informatie over het programma en inschrijvingen volgt binnenkort.  

Waar zijn we aanwezig

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

VIL
VIL