en
        |  en

Events

Infosessies subsidies voor innovatie in de logistiek

VIL beschikt als speerpuntcluster over een gereserveerd budget voor innovatieprojecten met betrekking tot logistiek. Tijdens twee infosessies in Gent (24/09/2019) en Herentals (01/10/2019) geven VIL-medewerkers u meer informatie over innovatie in het algemeen en de verschillende types van subsidie die via VIL kunnen aangevraagd worden.

logiLAUNCH 2019

VIL organiseert dit najaar het derde logiLAUNCH®-event, waar matchmaking tussen logistieke startups en bedrijven uit de sector centraal staat.
Het event wordt georganiseerd in samenwerking met Start it@KBC en gaat door op 3 oktober 2019 in de Communicatieloft in Gent.

Transport & Logistics (Antwerp Expo)

Naar goede gewoonte zal VIL aanwezig zijn op de beurs Transport & Logistics in Antwerp Expo. Kom zeker een kijkje nemen aan onze stand (hal 1, standnummer 1.080).

Slotevent Logistics Sustainability Index (LSI)

Hoe duurzaam zijn de logistieke activiteiten van uw bedrijf? Benieuwd hoe goed uw bedrijf scoort in vergelijking met andere bedrijven? VIL ontwikkelde in het project Logistics Sustainability Index (LSI)® een tool die uw duurzaamheidsperformantie berekent en u toont wat uw sterke punten zijn en waar u nog kan verbeteren.

Waar zijn we aanwezig

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!