en
        |  en

Events

Slotevent Urban Waste Collection

In het project Urban Waste Collection is VIL nagegaan hoe de ophaling van bedrijfsafval efficiënter kan verlopen. De resultaten worden bekendgemaakt tijdens het slotevent in de Communicatieloft in Gent.

Slotevent Cilotex (Circulaire Logistiek voor de Textielindustrie)

De kledingindustrie is de tweede grootste vervuiler ter wereld, na de olie industrie. Bovendien belandt maar liefst 80% van het textiel op de afvalberg. Met het project Cilotex heeft VIL de logistieke mogelijkheden onderzocht om de circulaire economie voor de textielsector te stimuleren. De resultaten worden bekendgemaakt tijdens het slotevent op 22 juni 2020.

Baanbrekers

Tijdens ‘Baanbrekers 2020’ zet VIL bedrijven en organisaties in de kijker die kleine of grote stappen zetten naar multimodale transportoplossingen.

Algemene Vergadering

Op woensdag 24 juni 2020 nodigt VIL zijn effectieve leden uit op de jaarlijkse Algemene Vergadering.

Slotevent Trailer on Barge

Met het project ‘Trailer on Barge Shuttle’ heeft VIL een innovatief alternatief onderzocht voor congestiegevoelige regio’s door lege en/of geladen trailers via binnenschip te shuttelen over relatief korte afstanden binnen Vlaanderen. De resultaten worden bekendgemaakt tijdens het slotevent in het Havenhuis, Antwerpen.

Waar zijn we aanwezig

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!