Events

VIL Lerend Netwerk Multimodaal Transport: editie Limburg-Kempen

Vlaanderen moet mobieler en leefbaarder worden. Zowel verladers als logistieke dienstverleners hebben hierin een rol op te nemen. Ontdek welke mogelijkheden binnenvaart en spoor bieden om uw transporten te verduurzamen.

In deze regionale editie Limburg-Kempen van het Lerend Netwerk Multimodaal Transport komt een vaste, beperkte groep van bedrijven (max. 15 deelnemers) binnen een periode van één maand vier keer samen om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen.

Log!Ville | Openingsceremonie

Officiële openingsceremonie van Log!Ville, hét landmark demo- & innovatiecentrum dat het logistieke ecosysteem in Vlaanderen helpt innoveren.

VIL Lerend Netwerk | Green Supply Chains

Save the date!
In het Lerend Netwerk Green Supply Chains komt een vaste, beperkte groep van gelijkgestemde bedrijven gedurende een semester vijf keer samen. Sprekers met kennis van zaken leiden de tocht doorheen deze thematiek en bespreken samen met u de opties die er zijn. Meer informatie volgt snel!

VIL Lerend Netwerk Automatisering en Robotisering

INNOVATIE – INTERACTIE – NETWERKING   De trend naar automatisering en robotisering in magazijnen is ingezet! Om competitief te blijven is het belangrijk dat uw bedrijf tijdig de omslag maakt. Uiteraard blijft de grote uitdaging om door de bomen het bos te blijven zien: welke concepten, technologieën en systemen zijn beschikbaar voor uw magazijn van […]

Slotevent | Smart Driver Pass

Save the date!
Met het project ‘Smart Driver Pass’ wil VIL een basis app ontwerpen die gericht is op toegangssystemen in de logistieke sector. Doel is een uniform, remote en contactloos Vlaams systeem voor het verschaffen van toegang aan chauffeurs tot bedrijfssites om te laden en te lossen. De resultaten van het project worden op dit slotevent voorgesteld.

LogiLAUNCH® 2021

Het VIL matchmakingevent LogiLAUNCH voor startups en bedrijven is toe aan zijn vijfde editie. Vanaf dit jaar gaat het concept nog een stap verder en zal VIL, samen met POM Limburg en Log!Ville, bedrijven en startups niet enkel met elkaar in contact brengen, maar ook verder begeleiden tijdens cocreatiesessies en verdere concrete samenwerkingen.

VIL Lerend Netwerk | Digitale Transformatie

Save the date!
In de Lerende Netwerken van VIL komt een vaste, beperkte groep van gelijkgestemde bedrijven gedurende een semester vijf keer samen om te luisteren naar sprekers met kennis van zaken die niet alleen informeren maar ook inspireren.

Baanbrekers – stel u nu kandidaat

Tijdens ‘Baanbrekers 2021’ zet VIL bedrijven en organisaties in de kijker die kleine of grote stappen zetten naar multimodale transportoplossingen.

Waar zijn we aanwezig

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

VIL
VIL