Events

Intralogistics 4.0 – de sleutel naar flexibele en efficiënte logistiek

Tijdens dit event maakt u kennis met verschillende technologieën om uw magazijn en alle logistieke processen naar een hoger niveau te tillen. Met het “Flexin2Log” track ontdekt u hoe digitale technologieën/platformen en autonome mobiele robots zorgen voor meer flexibiliteit en efficiëntieverbetering. Tijdens het “Smart Vision” track maakt u kennis met de laatste nieuwe generatie vision technologie en toepassingen. Inschrijven is mogelijk vanaf 26 maart.

OPEN DAY DISCO: Urban Access Control

Schrijf u nu in voor het interactieve event : ‘OPEN DAY DISCO: Urban Access Control’ op 5 juni 2024 van 13u30 tot 17u00 in Gent.

DISCO is een Horizon Europe project dat via Living Labs onderzoekt hoe digitalisering en doorgedreven data-deling bijdraagt tot duurzame en veilige stedelijke logistiek.

VIL, Stad Gent, Imec, Be-Mobile en Opleidingscentrum Hout en Bouw ontwikkelen in een Gents Living Lab een oplossing om verkeersregels, toegangsvoorwaarden én voorzieningen voor logistiek verkeer in steden automatisch mee te nemen in de transportplanning (pre-trip) en tijdens de rit (on-trip).

Masterclass Digitalisering: Datagedreven duurzaamheidsrapportering

Tijdens deze masterclass gaan we dieper in op concrete toepassingen die uw bedrijf toelaten meer datagedreven te werken. Van BI tot AI en hyperautomation, bieden we een overzicht van bestaande technologieën en  leggen de randvoorwaarden uit voor een succesvolle implementatie.

Waar zijn we aanwezig

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL