en
        |  en

Events

VIL Summit 2019 – Zero Emission Logistics

Om de doelstelling van een klimaatneutrale samenleving in 2050 – of liever nog vroeger – te bereiken mag duurzaamheid niet enkel weggelegd zijn voor enkele klimaatpioniers. Ook de logistieke sector moet bereid zijn om deze ambitie waar te maken. Maar is een klimaatbeleid wel verzoenbaar met onze economische belangen? Betekent Zero Emission ook Zero Groei? Is het een haalbaar doel of een utopisch streven? Dit is het centrale thema van de vijfde editie van de Summit – Supply Chains of the Future.

Voorstelling Roadmap ‘Voedingsverpakking van de toekomst’

De Roadmap zet de onderzoekslijnen uit voor de komende jaren, om samen met de industrie, overheids- en kennisinstellingen, geavanceerde verpakkingen te ontwikkelen, gefocust op de noden en prioriteiten van de toekomst. Dit project beslaat de hele keten van de voedselverpakkingen en is in samenwerking met vier belangrijke speerpuntclusters in België: Flanders’FOOD, VIL, Catalisti en SIM. Deze speerpuntclusters samen met P4F vertegenwoordigen met hun achterban het gros van de Belgische industrie.

Slotevent Omni Tactics

Met het project ‘Omni Tactics’ wil VIL bedrijven, en zeker KMO’s, ondersteunen om proactief de cost-to-serve te bepalen in functie van hun logistieke omni-channel keuzes. VIL stelt de projectresultaten van Omni Tactics voor tijdens het slotevent op 9 december 2019 in Zemst.

Nieuwe leden get together 2019

VIL nodigt alle leden die lid werden in 2019 uit voor een informele get-together. Maak op 12 december kennis met elkaar en met enkele VIL collega’s bij een hapje en een drankje.

VIL Nieuwjaarsreceptie 2020

Save the Date! VIL nodigt zijn leden op dinsdag 28 januari 2020 uit voor de nieuwjaarsreceptie in Grand Café Horta, Antwerpen.

Waar zijn we aanwezig

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!