Dienstverlening

Zoekt u voor uw bedrijf op maat gemaakt advies of wilt u een workshop organiseren op uw locatie?
De ervaren professionals van VIL staan klaar om u hierbij te ondersteunen!

ONTDEK WAT VIL VOOR U KAN DOEN

Workshops

Ontdek de verscheidenheid aan boeiende en verrijkende workshops die wij aanbieden.
MEER WETEN

 
 

 

Advies op maat

Is er een specifiek vraagstuk waarbij u denkt dat onze expertise van pas kan komen? Onze deskundige teamleden bij VIL zijn er om u te begeleiden en adviseren, elke stap van de weg.
MEER WETEN

 

Gratis infosessies over subsidiemogelijkheden

Wilt u ontdekken of uw innovatieve projectidee in aanmerking komt voor subsidies? Dan nodigen wij u graag uit voor een kosteloze infosessie georganiseerd door VIL.
MEER WETEN
 

ENKELE GETUIGENISSEN

“Voor ons transportproject werkten wij samen met VIL. Wij kozen voor VIL omdat zij het best aansloten bij onze noden, alsook voor hun rechttoe rechtaan aanpak. Het VIL-team heeft de kennis en ervaring en, belangrijk voor ons project, een uitgebreid netwerk. Kortom, alle noodzakelijke ingrediënten voor een succesvolle samenwerking!”

 

“Indaver heeft de ambitie om zijn logistieke systemen verder te digitaliseren en te optimaliseren. Het huidige barcodesysteem dat een deel van de logistieke flow opvolgt, heeft zijn beste tijd gehad en moet vernieuwd worden. Omwille van efficiëntieredenen wensen we daarbij ook RFID als technologie in te zetten. We zijn daarvoor terechtgekomen bij VIL die een relevante, jarenlange ervaring heeft in de technologie.”

 

Dankzij de ondersteuning van VIL zijn we erin geslaagd een stevige subsidie te verkrijgen bij VLAIO. Samen met onze partners Selas en Brainjar komt de Tech-poot binnen onze groep nu echt van de grond. Zonder de tussenkomst van VIL was dit nooit gelukt, omdat de risico’s dan eenvoudigweg te groot waren.”

 

ONTDEK HIER NOG MEER GETUIGENISSEN

Workshops

Reserveer een digitale workshop of plan een inhouse sessie met een van onze ervaren professionals.

Tarieven

  • Leden: € 950,00 (excl. 21 % BTW)
  • Niet-leden: € 1200,00 (excl. 21 % BTW)

TERUG NAAR HET OVERZICHT

 

Ons aanbod

  • Future Proof Warehousing tool (digitaal)

Gebruik de slimme en gebruiksvriendelijke tool die u inzicht geeft welke technologieën geschikt zijn om uw magazijn te digitaliseren en automatiseren.
Meer weten

 

  • RFID & RTLS (digitaal)

Tracking & tracing van goederen en assets in de logistieke keten
Meer weten 

 

  • Exoskeletons (inhouse)

Zijn exoskeletons een meerwaarde in uw bedrijf?
Meer weten

 

Advies op maat

Met ons deskundige team, dat een schat aan ervaring heeft in logistieke operaties, zijn we toegewijd aan het leveren van gepersonaliseerd advies van topkwaliteit. We begrijpen de unieke behoeften van onze klanten en zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek worden ingezet.

Tarieven

  • Leden: € 950,00/dag (excl. 21 % BTW)
  • Niet-leden: € 1200,00/dag (excl. 21 % BTW)

KMO Portefeuille
Dankzij de erkenning van VIL (DV.A211466) kunnen ondernemers overheidssteun krijgen voor onze adviesdiensten.

TERUG NAAR HET OVERZICHT

Ik wil een offerte voor advies op maat ontvangen

 

Infosessies ‘subsidiemogelijkheden’

Heeft uw bedrijf behoefte aan een frisse kijk op logistiek? Heeft u een innovatief idee, maar bent u echter niet zeker hoe u dit concept verder kunt ontwikkelen, zowel inhoudelijk als financieel?
VIL staat voor u klaar! We zijn er om u te begeleiden bij het verkennen en realiseren van uw logistieke visie.

TERUG NAAR HET OVERZICHT

 

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan een van onze gratis informatiesessies, waar we alle details graag voor u toelichten.

Bent u nieuwsgierig naar de datum en locatie van onze volgende sessie? Neem gerust contact op met Eddy Hagen via e-mail (eddy.hagen@vil.be).

Meer weten

 

Getuigenissen over de dienstverlening van VIL

 

“Al voor de derde keer heeft ING samengewerkt met VIL aan een onderzoeksproject, ditmaal rond de studie ‘Fuel for the Future’ over alternatieve brandstoffen voor wegtransport. Dat rapport vergelijkt biodiesel, aardgas, batterij-elektrisch en waterstof op economisch, ecologisch en operationeel vlak.
De expertise en het netwerk van het VIL ondersteunden de uitvoering van de wetenschappelijke analyse en de enquête, die interessante inzichten bevatte over het duurzaam engagement van de sector. Dankzij de goede coördinatie van VIL werd het project tijdig en correct opgeleverd.”

 
 

“Ik hou eraan VIL en partners heel erg te bedanken voor de constructieve samenwerking bij het uitvoeren van de studie ‘Voedseldistributieplatformen en Logistiek’. Ik ben ervan overtuigd dat de resultaten zullen bijdragen aan de verdere groei van de Voedseldistributieplatformen in Vlaanderen.”

 
  
 

“De opdracht voor het pragmatisch onderzoek naar de impact van mogelijke maatregelen tot reductie van wachttijden van vrachtwagens aan de containerterminals van het Deurganckdok werd door VIL tot onze volle tevredenheid en binnen het tijdsschema uitgevoerd.”

 

 
 
 

“Wij zijn een producent van kwalitatief hoogstaande bitumineuze dakdichtingsmembranen en door onze gestage groei op zoek naar een uitbreiding van onze opslagcapaciteit. De geografisch ingesloten ligging, op de grens van de industriezone en de woonwijk, verplicht ons erg creatief om te gaan met de beschikbare ruimte. Onder de deskundige begeleiding van VIL en hun mee ‘out of the box’ denken, kwamen we erg efficiënt en doelgericht tot een voorstel van een semi hoogbouw magazijn, bediend door AGV’s. VIL was voor ons in dit ganse traject een partner die onze verwachtingen meer dan inloste.”

 
 
 
 
TERUG NAAR HET OVERZICHT

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL