VOKA event: Verderkijkers 2021 – Logistiek is game changer voor elk bedrijf in elke sector

Logistiek is vandaag het hart van veel ondernemingen geworden. De supply chain tussen leveranciers, productie en eindklant, met als kloppend hart de warehouses gevolgd door de distributie, wordt gedreven door de klant/consument én voortdurende verandering en innovatie. De nieuwste trends en toepassingen zijn slim, hoogtechnologisch en kostenefficiënt. VOKA wil met het event ‘Verderkijkers’ elke onderneming inzicht bieden en inspireren over hoe zijn logistiek futureproof te maken.

Schrijf u in voor Verderkijkers 2021 op 18 mei en leer hoe logistiek ook voor jouw onderneming, ongeacht grootte of sector, een gamechanger kan zijn. Ontdek nieuwe concepten (automatisering van fysieke en administratieve processen, e-commerce, circulair,…), nieuwe technologieën (Internet of things, big data, artificiële intelligentie, augmented reality, VR, automatisch geleide voertuigen, drones, etc.) en de uitdagingen en opportuniteiten van logistiek.

VIL manager Research, Eric Verlinden en Manager Multimodaal.Vlaanderen, Peter Lagey zullen beide als gastspreker aanwezig zijn.

Meer informatie over het event vindt u hier.

 

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIL