Events

VIL Lerend Netwerk Last Mile en Stadslogistiek

Werkt uw bedrijf mee aan een efficiënte en duurzame last mile delivery en wilt u weten wat u nog meer kan doen om écht het verschil te maken? Of bent u net benieuwd naar de mogelijkheden die last mile kan bieden voor uw bedrijf?
Dan is het VIL Lerend Netwerk ‘last mile’ iets voor u!

VIL Lerend Netwerk Automatisering en Robotisering

De trend naar automatisering en robotisering in magazijnen is ingezet!
Om competitief te blijven is het belangrijk dat uw bedrijf tijdig de omslag maakt. Welke concepten, technologieën en systemen zijn beschikbaar voor uw magazijn van de toekomst?
In het Lerend Netwerk Automatisering en Robotisering komt een vaste, beperkte groep van gelijkgestemde bedrijven gedurende een semester vijf keer samen. Sprekers met kennis van zaken leiden de tocht doorheen deze thematiek en bespreken samen met u a.d.h.v. concrete voorbeelden welke opties er zijn.

Slotevent Logibat

Vrachtvervoer volledig onafhankelijk maken van fossiele brandstoffen: hoe haalbaar is het? En hoe geraken we daar? Het project Logibat heeft de huidige stand van zaken van batterij-elektrische vrachtwagens onderzocht: wat er nu al mogelijk is, welke ontwikkelingen we op korte termijn mogen verwachten en welke uitdagingen nog moeten aangegaan worden voor een bredere uitrol. De resultaten van het project worden bekendgemaakt tijdens het slotevent op 20 april 2023 in Log!Ville (Niel). De expo tijdens het event toont u bovendien verschillende modellen van elektrische vrachtwagens en laadapparatuur. Wilt u er ook bij zijn? Schrijf u snel in.

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

VIL
VIL