In dit project hebben VIL en Flanders’ FOOD de mogelijkheden van e-commerce van verse gekoelde voedingsproducten onderzocht en hoe dit logistiek het best aangepakt wordt met oog op voedselveiligheid, duurzaamheid en betaalbaarheid.
De resultaten zullen worden voorgesteld tijdens het slotevent op 14 februari 2023.
Praktisch
- Wanneer: dinsdag 14 februari 2023, 13u30 – 18u00
- Waar: Communicatieloft – Sint Denijslaan 489, 9000 Gent
In samenwerking met
PROGRAMMA
13u30 | Onthaal |
14u00 | Cool & Fresh Delivery: op weg naar een efficiënte en sluitende last mile voor verse gekoelde voeding Steve Sel, Manager Projecten, VIL |
14u10 | Hoe cool of hot is e-commerce in België? Greet Dekocker, Algemeen Directeur – Safeshops.be |
14u30 | De online consument: verwachtingen, behoeften en obstakels Karen De Visch, Business Unit Directeur en Partner – Profacts |
14u50 | Voedselveiligheid in de last mile distributie van levensmiddelen Fréderique Henderickx, Business Unit Directeur – Normec FoodCare Kevin Winnen, Innovatie Manager – Flanders’ FOOD |
15u20 | Koffiepauze |
15u35 | Van theorie tot praktijk: best practices en logistieke modellen Geert Verbelen, Projectleider – VIL |
15u50 | Paneldebat ‘Ondervinding is het beste bewijs’
Moderator: Geert Verbelen, Projectleider – VIL |
16u35 | Slotwoord Geert Verbelen, Projectleider – VIL |
16u45 | Netwerkdrink |
INSCHRIJVEN
Inschrijven is niet meer mogelijk.
Opgelet: wij verzoeken u vriendelijk ons te laten weten indien u toch niet aanwezig kan zijn.
- Kosteloos afmelden kan tot maandag 6 februari 2023, 12 uur, via mail naar informatie@vil.be.
- U kan zich laten vervangen door een collega (gelieve ons de volledige naam, functie en e-mailadres zo snel mogelijk door te geven via informatie@vil.be).
- Gratis deelnemers die laattijdig en niet schriftelijk afmelden of afwezig zijn wordt een administratieve kost van € 80,00 + 21 % btw aangerekend.
Deze vergoeding wordt overgemaakt aan een goed doel. - Betalende deelnemers die laattijdig of niet afmelden zijn het volledige bedrag verschuldigd.