Masterclass Digitalisering

 


Vindt u dat de digitalisering in uw bedrijf maar langzaam op gang komt? En dat de reeds genomen initiatieven om de efficiëntie in uw bedrijf te verhogen niet het gewenste resultaat opleveren ? Dan is deze gratis masterclass Digitalisering wat u nodig heeft!

WAT KAN U VERWACHTEN?

In deze masterclass wordt ingegaan op concrete toepassingen om processen in uw bedrijf verder te automatiseren. Er wordt er een overzicht gegeven van bestaande technologieën.
Daarnaast worden stappenplannen voor een succesvolle implementatie uitgelegd en er worden praktische cases uitgewerkt aan de hand van voorbeelden.
Aaneensluitend worden er enkele nieuwe technologieën toegelicht die op termijn inzetbaar zijn voor een verdere automatisering in de logistieke sector.

 


De topics waren zeer interessant en gevarieerd, met voldoende ruimte tussendoor om ervaringen en ideeën uit te wisselen met de andere deelnemers
Piet Herssens – Systems en Data Expert – Bpost
Deelnemer 1ste editie


PARTNERS

 

 

 

Praktisch

Doelgroep
CIO’s, ICT verantwoordelijken, projectleiders en supply chain managers van Vlaamse bedrijven met logistieke operaties (producenten, retailers en logistieke dienstverleners) die op zoek zijn naar concrete toepassingen om de digitalisering binnen hun bedrijf een boost te geven.

Alleen Vlaamse ondernemingen met commercieel oogmerk kunnen deelnemen (VLAIO voorwaarde).

Waar
Log!Ville, Galileilaan 3, 2845 Niel

Wanneer
Donderdag 15 juni 2023, van 09u00 – 16u30 met aansluitend een netwerkborrel

Prijs
Deze masterclass is gratis voor de VIL-doelgroep (producenten, retailers en logistieke dienstverleners) maar strikt beperkt tot 15 deelnemers (max. 2 deelnemers per bedrijf).
Schrijf u uitsluitend in als u 100% zeker aanwezig zal zijn.

 

OPGELET

  • Kosteloos afmelden is niet mogelijk.
  • Bij onvoorziene gebeurtenissen is het aan de deelnemer om zelf voor een vervanger te zorgen (gelieve ons de volledige naam, functie en e-mailadres zo snel mogelijk door te geven via informatie@vil.be).
  • Bij laattijdige afmelding, no-show of indien geen collega-vervanger afgevaardigd wordt, zal de kost van € 375,00 + btw, het bedrag voor deze masterclass integraal en onherroepelijk in rekening gebracht worden.

Programma

In deze tweede editie wisselen concrete voorbeelden, best practices, uitgewerkte use cases en nieuwe concepten elkaar af.

09u00 Verwelkoming & intro
09u15 Oplossingen voor meer end-to-end visibiliteit in de logistieke keten
10u00 Artificiële intelligentie in de supply chain: hoe AI kan helpen om uw supply chain planningsoplossing flexibel en wendbaar te maken.
11u00 Pauze
11u15 Ontdek hoe connectiviteit en slimme algoritmes in fleet orchestration platformen bijdragen tot een efficiëntere besluitvorming
12u30 Broodjeslunch
13u00 Voorstelling van enkele innovatieve showcases in het demonstratiecentrum Log!ville
14u00 Hoe kun je slimmere beslissingen nemen met business intelligence software?
15u15 Pauze
15u30 Hoe geef je verandering en innovatie in uw bedrijf met succes vorm in de praktijk?
16u30 Netwerkborrel

Inschrijven

Het is niet meer mogelijk in te schrijven.

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL