VIL Lerend Netwerk | Digitale Transformatie

INNOVATIE – INTERACTIE – NETWERKING

 

U vindt digitalisering belangrijk voor de toekomstige ontwikkeling van uw bedrijf, maar weet niet waar te starten? U hebt al enkele digitaliseringsinitiatieven genomen in uw onderneming, maar wat moet uw volgende stap zijn? En hoe pakken anderen het aan? Wil u er meer over weten en ervaringen uitwisselen met sectorgenoten, dan is het VIL Lerend Netwerk ‘Digitale Transformatie” iets voor u!

Dit Lerend Netwerk spitst zich toe op bewezen technologieën die u kunnen helpen bij het efficiënt digitaliseren en automatiseren van uw logistieke operaties. Denk hierbij aan cloud-oplossingen, Robotic Process Automation, data sharing platformen, transport- en warehouse management systemen, enz. Hoe kan uw bedrijf deze digitale transformatie best aanpakken en hoe zorgt u dat u uw klanten en medewerkers mee aan boord krijgt? Tijd om samen te leren en ervaringen te delen.

Geef uw bedrijf een boost door met gelijkgestemden actief op zoek te gaan naar oplossingen en nieuwe inzichten!


Wat kan u verwachten?

De groepsdynamiek en actieve dialoog onderscheiden een Lerend Netwerk van een seminarie. Een vaste groep van professionelen vormt uw netwerk en kritisch klankbord om samen uitdagingen aan te pakken.

Dit Lerend Netwerk bestaat uit vijf sessies van een halve dag.
Wat centraal staat tijdens dit Lerend Netwerk:

  • Delen van ervaringen
  • Interactief uitwerken van oplossingen voor specifieke problemen
  • Tools om innovatie praktisch en resultaatgericht aan te pakken
  • Netwerken met de deelnemende partners

Voor wie?

Voor alle Vlaamse ondernemingen en Vlaamse organisaties met een commercieel oogmerk die de kennis in hun bedrijfsvoering willen toepassen (intercommunales, maatwerkbedrijven, ..) die op zoek zijn naar concrete digitale oplossingen voor hun activiteiten.  Zowel VIL-leden als niet-leden kunnen deelnemen.


Meer info over het programma en inschrijvingen volgen binnenkort.


Dit Lerend Netwerk maakt deel uit van het Industriepartnerschap waarbinnen 17 Vlaamse innovatiepartners een geïntegreerde dienstverlening aanbieden om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren in de 3 volgende thema’s : Industrie 4.0, Digitalisering & Duurzaamheid. Ze doen dat onder leiding van Agoria en Sirris en met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

VIL
VIL