ING Havenstudie 2019 “Green Supply Chains – Implications and Challenges for Rhine-Scheldt Delta Seaports”

ING nodigt u uit voor de voorstelling van de nieuwe editie van de havenstudie 2019.

De globale economie kent een gestage groei. Tegelijk kan niemand om het feit heen dat er alles moet aan gedaan worden om deze groei op een duurzame wijze te realiseren. De supply chain vergroenen is echter geen eenvoudige opgave en kan alleen als iedereen zich daar actief voor inzet. Om hieraan bij te dragen wijdt ING haar tweejaarlijkse sectoronderzoek aan dit thema. Zij gaf daartoe Universiteit Antwerpen, Erasmus UPT en VIL de opdracht om een antwoord te bieden op de vraag waar de havenlogistieke sector vandaag staat op het vlak van duurzaamheid en hoe men aankijkt tegen de noodzaak van vergroening.

Om een goed beeld te vormen in hoeverre ‘Green Supply Chain Management’ reeds is doorgedrongen bij de verschillende ketenpartners en waar de kansen en obstakels liggen, werd in het kader van deze studie een enquête uitgevoerd. Liesbeth Geysels, Managing Director van VIL zal samen met Prof. Theo Notteboom (UA) de resultaten toelichten ter gelegenheid van de voorstelling van de nieuwe editie van de ING Havenstudie “Green Supply Chains – Implications and Challenges for Rhine-Scheldt Delta Seaports”

Tijdens een panelgesprek delen Dirk Lannoo (Vicevoorzitter Katoen Natie), Filip De Dijcker (Managing Director ADPO Group) en Dirk Vanhoutteghem (Director Gosselin Group) hun visie en ervaring rond de “Green Supply Chains”.


Wanneer

Donderdag 19 september van 18u00 tot 22u00.

Locatie

BluePoint Antwerpen
Filip Williotstraat 9
2600 Antwerpen

Download het routeplan

Foto: ©ING

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIL