Infosessie – Green Deal Anders Verpakt

Bent u op zoek naar manieren om uw producten tot de klant te brengen dankzij echt vernieuwende verpakkingssystemen? Uw klanten vragen u of het niet allemaal een beetje milieuvriendelijker kan, maar u weet niet hoe? U vreest ook dat ‘duurzaam’ voor u synoniem staat voor te zware kosten of te grote inspanningen maar u bent tegelijk bang de boot naar een duurzame toekomst te missen?

VIL organiseert samen met OVAM, Fevia Vlaanderen, Comeos en Detic op 15 juni van 9u30 tot 11u een infosessie over de Green Deal Anders Verpakt.

Inschrijven kan hier

 

Waarom de Green Deal Anders Verpakt?

Verpakkingen zijn belangrijk. Ze beschermen onder meer goederen tijdens transport en zorgen ervoor dat voedingsmiddelen langer bewaard blijven. Toch zijn niet alle verpakkingen even noodzakelijk en kunnen producten ook anders worden verpakt. Omdat we duurzamer moeten omspringen met onze grondstoffen, verlegt deze Green Deal de focus van inzameling en recyclage naar andere distributie- en consumptiemodellen. We denken daarbij expliciet aan preventie (weglaten van de verpakking, transport in bulk) en hergebruik van verpakkingen. Natuurlijk streven we hierbij ook naar een verminderde milieu-impact.

 

Voor wie

Deze infosessie is bedoeld voor alle bedrijven die invloed hebben op het vermarkten en gebruiken van verpakkingen, zowel business-to-business als business-to-consumer. Situeert uw werkveld zich in de food of non-food? Zijn uw werkactiviteiten gerelateerd aan of hebt u interesse in webwinkels, maaltijdboxen, take away/delivery, aanbod in bulk, aanbod in herbruikbare verpakkingen via een loop-systeem, … ? Schrijf u dan nu in voor de online infosessie en bouw mee aan een anders verpakte toekomst.

Inschrijven

 

 

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

VIL
VIL