RFP Safe Warehouse

VIL schrijft een Request For Proposal uit in het project Safe Warehouse. VIL wil met dit project nagaan wat de mogelijkheden zijn ter verhoging van de algemene veiligheid in magazijnen en distributiecentra. Tevens gaat VIL ook de praktische inzetbaarheid toetsen aan de hand van een of meerdere POC (Proof of Concept). 

VIL werkt in dit project samen met een groep van bedrijven rond de Use Cases. De aanbieder zal, samen met het VIL-projectteam en met deze bedrijven contact hebben aangaande de functionaliteit van aangeboden oplossing.

Van de onderaannemer waar VIL naar op zoek is, wordt het volgende concreet verwacht:

  • Het ter beschikking stellen van de nodige hardware voor de gehele duur van de testen. Bij voorkeur in een bruikleen formule.
  • Installatie van alle door uw bedrijf aangeboden systemen ter plaatse bij de eindgebruikers van de specifieke test. Indien er assistentie of aanpassingen op kosten van de eindgebruiker nodig zijn, moet dit expliciet vermeld staan in de offerte.
  • Opleiding in het gebruik van het systeem aan zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker binnen de specifieke test.
  •  Support tijdens het testen in geval van problemen die de vlotte werking van het systeem of de test onderbreken.
  •  Ter beschikking stellen van alle nodige gegevens (data exports) ter analyse van de testen. Dit op regelmatige basis doorheen de test.
  • Demonteren en recupereren van hardware indien het over bruikleen gaat.

Praktisch

Bedrijven die een offerte wensen in te dienen worden gevraagd om dit voor vrijdag 4 februari 2022 kenbaar te maken aan VIL ter attentie van Gunther Storme via e-mail Gunther.Storme@vil.be. Aan deze intentieverklaring hangen geen verplichtingen.

Een definitieve offerte moet uiterlijk maandag 21 februari 12u via e-mail ingediend zijn ter attentie van Gunther Storme (Gunther.Storme@vil.be).

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL