VIL Themacafé ‘Logistics-driven supply chain’

Op donderdag 29 november 2012 van 18u00 tot 21u00 organiseert het VIL het vijfde en laatste themacafé voor 2012.

Voor de eerste maal wagen wij ons aan de interne logistiek met het thema “Logistics-driven supply chain”. Gastheer van de avond is SOUDAL NV, Everdongenlaan 18-20, 2300 Turnhout.

Soudal nv uit Turnhout werd verkozen tot Onderneming van het jaar 2011 en genomineerd als ‘Leeuw van de Export’ in 2012.  Real-time opvolgen, automatiseren en aansturen van de productieplanning en de interne logistieke processen werden er in het recente verleden grondig aangepakt. In de toekomst willen zij dit verder uitbreiden naar hun leveranciers, filialen en klanten, met als doel op die manier de totale supply chain real-time aan te sturen.

Rudi Leten, Operations Manager Soudal en Geert Geladé, Logistics Manager Soudal leiden ons eerst rond in de fabriek waarna zij het themacafé zullen inleiden met hun visie op de recente interne logistieke aanpassingen binnen het productieproces en de vooruitzichten naar de toekomst met de uitbreiding naar leveranciers en klanten.

Daarna is er naar gewoonte ruim de tijd om tot een open discussie te komen met en tussen de deelnemers.

Zoals steeds verloopt dit alles in een ontspannen sfeer, bij een hapje en een drankje. Uiteraard is deze avond voor u, als VIL-lid, geheel kosteloos.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 25 personen. Snel inschrijven is de boodschap!

VIL: Hét aanspreekpunt voor de logistieke sector

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL