Paperless Logistics en Mobile e-Learning : hoe nog veiliger digitaal werken in Coronatijden

VIL heeft een handig overzicht gemaakt van bedrijven die quick win applicaties kunnen aanbieden rond ‘paperless logistics’ en e-learning. Met deze info kan u mogelijk een match vinden voor uw eigen logistieke operaties.

In het kader van de Logistics Resilience Task Force, publiceerde VIL op 8 mei een Request for Information (RFI) voor 2 belangrijke digitale toepassingen die het logistieke gebeuren tijdens de heropening van de bedrijven in coronatijden moeten vergemakkelijken.
• Paperless Logistics : Deze Quick Win bestaat uit een tool om papieren documenten op een digitale, veilige manier over te dragen en te ondertekenen.
• Mobile e-Learning: Deze Quick Win bestaat uit een tool om op een smartphone of ander draagbaar apparaat een online training of sensibiliseringscampagne aan te reiken aan personeelsleden, bezoekers of chauffeurs.

Inzet op korte termijn

Focus ligt hierbij op het respecteren van de social distancing en het zoveel mogelijk contactloos overdragen van informatie. We spreken van Quick Wins omdat het de bedoeling is om u de gelegenheid te geven deze op korte termijn te kunnen inzetten waar nodig.

Aanbod digitale oplossingen

Als resultaat op deze RFI hebben we zeer veel reacties mogen ontvangen van verschillende bedrijven die zo’n Quick Win applicatie kunnen aanbieden.
Hier vindt u een duidelijk en overzichtelijke samenvatting van de aangeboden digitale oplossingen door verschillende bedrijven:

Per leverancier wordt er steeds duidelijke contactinformatie vermeld zodat u rechtstreeks contact kan opnemen voor meer informatie.
VIL blijft in deze neutraal en beperkt zich dan ook tot het geconsolideerd en gestructureerd aanbieden van de verkregen informatie. VIL heeft hierbij geen enkele commerciële bedoeling en vertrouwt erop dat de leveranciers de informatie correct hebben aangeleverd.

VIL zal ook geen opvolging doen over welke implementaties er effectief zullen gebeuren.
Uiteraard staat het u vrij om ons een testimonial te bezorgen mocht er een succesverhaal uit voortvloeien. Dan zetten wij dit ook graag op onze website.

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIL