Werkgroep Digitaal – Quick Win: Mobile e-Learning

In het kader van de Logistics Resilience Task Force, publiceerde VIL op 8 mei een Request for Information (RFI) voor 2 belangrijke digitale toepassingen die het logistieke gebeuren tijdens de heropening van de bedrijven in coronatijden moeten vergemakkelijken. De Quick Win ‘Mobile e-Learning’ bestaat uit een tool om op een smartphone of ander draagbaar apparaat een online training of sensibiliseringscampagne aan te reiken aan personeelsleden, bezoekers of chauffeurs.

We benoemen deze applicaties als Quick Win omdat het de bedoeling is om u de gelegenheid te geven deze op korte termijn te kunnen inzetten waar nodig.
Focus ligt hierbij op het respecteren van de social distancing en het zoveel mogelijk contactloos overdragen van informatie.

Als resultaat op deze RFI hebben we zeer veel reacties mogen ontvangen van verschillende bedrijven die zo’n Quick Win applicatie kunnen aanbieden.
Hieronder vindt u een duidelijk en overzichtelijke samenvatting van de aangeboden digitale oplossingen door verschillende bedrijven.

Deze documentatie geeft u een overzicht van wat er momenteel op de markt beschikbaar is en geeft u de mogelijkheid om een match te vinden voor uw eigen logistieke operaties.

Per leverancier wordt er steeds duidelijke contactinformatie vermeld zodat u rechtstreeks contact kan opnemen voor meer informatie.
VIL blijft in deze neutraal en beperkt zich dan ook tot het geconsolideerd en gestructureerd aanbieden van de verkregen informatie. VIL heeft hierbij geen enkele commerciële bedoeling en vertrouwt erop dat de leveranciers de informatie correct hebben aangeleverd.

VIL zal ook geen opvolging doen over welke implementaties er effectief zullen gebeuren. Uiteraard staat het u vrij om ons een testimonial te bezorgen mocht er een succesverhaal uit voortvloeien. Dan zetten wij dit ook graag op onze website.


Axians

Binders

Intuo

Lemon

MobieTrain

Onyx Virtual Academy

Peripass

Pionira

Televic

TinQwise

UNI-learning

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIL