Dien uw innovatief onderzoeks- of ontwikkelingsproject in en ontvang subsidies via VIL

Heeft u een goed idee voor een innovatie in logistiek? Eentje waarbij toch nog wel wat uitdagingen te overwinnen zijn? Dan komt u misschien in aanmerking voor Onderzoeks- & Ontwikkelingssubsidies via VIL!

De eerste stap is heel eenvoudig: u dient een projectfiche van 2 pagina’s in bij VIL tegen uiterlijk 31 oktober 2020.

Als het idee een eerste check passeert, volgt er een pitch voor de VIL Adviesraad. Die beoordeelt het voorstel en geeft ook waardevolle feedback waarmee u aan de slag kan.

Daarna start het echte werk: het uitschrijven van de subsidieaanvraag voor VLAIO. Na de kick-off krijgt u ondersteuning van de VIL Innovatiecoach en een VLAIO Bedrijfsadviseur. Deze gepersonaliseerde begeleiding verhoogt de kans op een goed dossier.

Meer info vindt u in onze subsidiebrochure.

Getuigenis

Het afgelopen jaar hebben maar liefst 8 consortia, goed voor 27 bedrijven, een subsidieaanvraag ingediend voor in totaal bijna 2,8 miljoen euro subsidies.

“Tussen het hebben van een innovatief idee en het uitwerken van een formeel subsidiedossier ligt wel een grote kloof. Dankzij ondersteuning én nazicht van ons dossier door VIL hebben wij echter de eindmeet behaald en 185.297 euro subsidies ontvangen. Ik kan mijn collega’s dan ook alleen maar aanraden ook de stap te zetten en te vertrouwen op de goede ondersteuning door VIL.”

Patrick Geerinck, General Manager – Group-GTS, Kallo

Deadlines

Contact

De projectfiche moet ten laatste op 31 oktober 2020 via e-mail doorgestuurd worden naar de VIL Innovatiecoach, Eddy Hagen (eddy.hagen@vil.be).

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIL