ENTRANCE

Het doel van het H2020-project ENTRANCE is het realiseren van een Europees matchmaking platform voor innovatieve transport- en mobiliteitsdiensten en tools. Het project zal duurzame oplossingen versnellen met als doel de Europese CO₂-emissies en schadelijke stoffen veroorzaakt door transport en de mobiliteitssector te beperken.

status: Afgerond | thema: Groene Supply Chains | type: Europees

 

Begin 2021 is ENTRANCE, een Coordinating and Support Action project, van start gegaan met 15 organisaties, waaronder VIL, uit 7 verschillende landen.

Het consortium zal gedurende drie jaar samenwerken om een matchmaking platform te creëren dat de innovatieve oplossingen rond transport en mobiliteit in Europa zal ondersteunen en versnellen.

Het project is voor 1.5 miljoen euro gefinancierd door het Horizon 2020 research en innovatie programma van de Europese Unie.

 

Het Consortium:

         

         

             

  

Praktisch

Start: Januari 2021
Doorlooptijd: 3 jaar

Meer weten?

Contacteer Kris Neyens (kris.neyen@vil.be)

Webinar juni 2021

Ontdek hier de opname van het eerste training webinar binnen het kader van het ENTRANCE-project. Özhan Yılmaz en Juliet Dow-Madu, beide deskundigen bij de Europese Investeringsbank, lichten in dit webinar de financieringsmechanismen van de EIB toe voor aanbieders van vervoers- en mobiliteitsoplossingen in heel Europa. Verder vertellen ze ook hoe deze kunnen worden toegepast voor invoeringsprojecten én voor het opschalen van innovatieve vervoers- en mobiliteitsoplossingen. 

 

Meer info over het ENTRANCE-project vindt u op de projectwebsite.

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL