VIL verwelkomt 18 nieuwe leden

We stellen ze graag kort aan u voor.

Aldi

ALDI is een toonaangevende retailer in België en telt ondertussen 440 Belgische winkels. De winkelketen staat bekend om het beperkte assortiment artikelen onder eigen merk met lage prijzen en een grote non-food afdeling. Sinds 2016 worden er ook beperkt A-merken aangeboden, vaak op tijdelijke basis.

Centric Belgium

Centric België is met een 300-tal IT-professionals en 500 klanten een significante speler in de Belgische IT-sector. Het hoofdkantoor is gelegen in Oostkamp. Met sites in Zaventem en Mechelen én met enkele regionale hubs in Wallonië, kunnen ze klanten een optimale dienstverlening garanderen over het hele land.

Climate Real Estate Partners

Climate Energy Real Estate Partners is een puur klimaatfonds dat een portefeuille opbouwt van groene last-mile logistieke activa die hernieuwbare energie produceren en opslaan in het hart van West-Europa (BE/NL/FR). Focus op de energietransitie stelt hun huurders in staat om te werken en te leveren op 100% groene energie.

Consafe Logistics

Consafe Logistics is een softwareontwikkelingsbedrijf dat een revolutie teweegbrengt in magazijnbeheer. Met meer dan 40 jaar ervaring in logistiek en supply chains ontwerpen ze producten en technologieën die de winstgevendheid verhogen door magazijnactiviteiten slimmer, efficiënter en duurzamer te maken.

DSR Logistics

Hoofdactiviteit van DSR Logistics bestaat uit gekoeld transport zowel diepvries als vers of gecombineerd. Wagens beschikken over track-and-tracemodule. Hierdoor kunnen temperaturen 24/7 gemonitord worden. Door het divers wagenpark kunnen ze zowel van 1 colli tot 33 palletten vervoeren doorheen de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Italië.

Gekatrans

Gekatrans wil zichzelf op een duurzame manier blijven profileren in de logistieke bloemen- en plantensector. Klantentevredenheid, alsook de continuïteit van de dienstverlening is de belangrijkste drijfveer. Dit resulteert in een kwaliteitsvolle en flexibele service met transparante communicatie naar zowel klant als leverancier.

Grondstock

Grondstock is gepassioneerd door de handel in zand, grond en granulaten. De focus ligt op secundaire grondstoffen. Deze komen vrij bij uitgravingen voor o.a. bouwprojecten, sloopwerken, wegeniswerken, natuurontwikkeling, etc. Grondstock selecteert deze waardoor verscheidene grondstoffen worden gerecreëerd die geschikt zijn voor hergebruik in de grond- weg- en waterbouw.

Mobix

Mobix is een partner voor multidisciplinaire projecten in de sectoren van spoorwegen en infrastructuur. Ze zijn bedenker en uitvoerder van slimme en innovatieve totaaloplossingen met als doel de volledige ontzorging van klanten. De Mobix-cluster maakt deel uit van CFE-contracting.

Port of Limburg

Port of Limburg is een nieuwe binnenhaven aan het Albertkanaal in Genk, op de voormalige Ford-site. Het is een gespecialiseerde containerterminal op een terrein van 24 ha en een totale capaciteit van 353.000 TEU, waarvan de bouw tegen 2025 moet gerealiseerd zijn.

Recrewtment

Recrewtment, een full-service HR-partner, onderscheidt zich door expertise in rekrutering, payroll, onboarding, HR-advies en on-site rekrutering. De missie van Recrewtment bestaat erin om de perfecte match te vinden tussen kandidaten en bedrijven en ze leggen de nadruk op zowel skills als persoonlijkheid, omdat ze geloven dat ‘skills matter, but personality matters more’.

Transport ‘S Jegers

Transport S’Jegers is één van de grootste containertransporteurs in België en vaste partner van enkele toonaangevende terminals en logistieke bedrijven. Het bedrijf vervoert op jaarbasis maar liefst 150.000 zeecontainers (20 voet, 40 voet en 45 voet) en dat onder andere vanuit de wereldhavens van Antwerpen, Zeebrugge en Rotterdam richting Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Smetra

Smetra vervoert verschillende soorten afval, enkele hiervan zijn: PMD, PMD-residu, huisvuil, bedrijfsafval, GFT, groenafval, houtsnippers, etc. Ze staan in voor het efficiënt, optimaal en milieubewust transporteren doorheen het Vlaamse grondgebied. Dit is mogelijk doordat de focus wordt gelegd op het vermijden van lege ritten.

Stad Leuven

Het stadsbestuur van Leuven is een moderne overheidsorganisatie en een belangrijke lokale werkgever, die openstaat voor de inzet en het talent van iedereen. In het stadskantoor en de andere locaties in het centrum en aan de rand huisvest de stad Leuven ongeveer 1300 gemotiveerde medewerkers.

TLCC

TLCC werd opgericht vanuit de visie dat iedere ondernemer zich in hoofdzaak moet kunnen focussen op zijn core-business activiteiten. Vanuit die zienswijze bouwen zij aan een ‘competence centre’, een team professionele medewerkers waarop een bedrijf beroep kan doen om een aantal ondersteunende functies binnen de organisatie in te vullen.

Top-Speed

Top-Speed is een koerierbedrijf en garandeert dat elk transport binnen de vooropgestelde deadline afgehandeld wordt. Als expressdienst zijn ze actief binnen België en Europa. Het doel van Top-Speed is een klantgerichte service aanbieden met zoveel mogelijk in-house oplossingen.

VM Logistics

VM Logistics wil een substantiële bijdrage leveren aan een duurzaam beheer van grondstoffen. Dit willen ze bereiken door Value Added Logistics diensten aan te bieden, met een focus op Product Expertise en Operational Flexibility. De aanpak ondersteunt het compact stockeren van afval en recycleerbare materialen, wat ruimte maximaliseert en kosten vermindert.

WeBarge

WeBarge is een barge operator binnen de haven van Antwerpen voor de binnenvaart. WeBarge beschikt over een eigen vloot, bestaande uit 6 schepen en 2 duwbakken die voor meerdere doeleinden kunnen worden ingezet. Kernactiviteit; het efficiënt organiseren en veilig uitvoeren van containertransporten, zowel binnen de haven van Antwerpen als daarbuiten.

Wolf Oil Corporation

Wolf Oil Corporation is een vooraanstaande onafhankelijke producent van innovatieve en technologisch geavanceerde smeermiddelen in Europa. Specialiteiten van Wolf Oil omvatten: smeermiddelen, motorolie, koelvloeistoffen, transmissievloeistoffen, remvloeistoffen, private label-oplossingen en heavy-duty offroad-smeermiddelen.

 

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL