VIL verwelkomt 18 nieuwe leden

We stellen onze nieuwe leden graag kort aan u voor.

ARC
Auto Radio Center, kortweg ARC, is initieel gestart met, zoals de naam het zegt, autoradio’s. ARC is continue blijven evolueren en zijn activiteiten verbreden in de automotive wereld. Van de keuze van de geschikte oplossing tot de begeleiding bij de ingebruikname en de ondersteuning achteraf.

A-SAFE
A-SAFE is uitvinder en fabrikant van het eerste flexibele aanrijdbeveiligingssysteem ter wereld dat van kunststof gemaakt wordt. Speciaal ontwikkelde producten bieden optimale bescherming, unieke voordelen en blijvende kostenbesparingen. Producten worden gebruikt door ‘s werelds grootste blue-chip bedrijven als Coca-Cola, DHL, Toyota, Jaguar Land Rover en IBM.

Belgian New Fruit Wharf (Sea-invest)
SEA-invest is een internationale terminal operator voor Droge Bulk, Fruit & Food, Breakbulk, Vloeibare Bulk en Containers. De groep heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van stuwadoors, transport, warehousing en andere havengerelateerde activiteiten. SEA-invest is actief in niet minder dan 24 havens verspreid over twee continenten.

Biscuiterie Thijs
Biscuiterie Thijs staat voor ambachtelijke Belgische wafels gebakken volgens aloude familietraditie. Jaarlijks worden er meer dan 1 miljard wafels geproduceerd. Biscuiterie Thijs is de grootste suikerwafelproducent ter wereld met een productie van meer dan 400 wafels per minuut.

C-battery
C-Energy maakt deel uit van de Belgische Cordeel Group. C-battery ontwikkelt innovatieve oplossingen om groene energie op te slaan voor toekomstig gebruik in batterijen zoals lithium-ion en solidstate batterijen. Door deze technologieën te combineren, kunnen we energieverbruik optimaliseren en de toekomst helpen vormgeven.

De Wit Bunkering
Groep De Wit brengt duurzaamheid, innovatie en efficiëntie naar iedereen in de scheep- en pleziervaart. Diensten van De Wit Bunkering omvatten gasolie binnenvaart, gasolie industrie, drinkwater, smeerolie en Ad Blue. De meeste rederijen werken met De Wit Bunkering.

Delca Transport
Sedert de oprichting legt Delca Transport zich toe op containertransporten voornamelijk van en naar de havens van Antwerpen, Zeebrugge, Frankrijk en Rotterdam. Ze beschikken over een 100-tal trekkers en een 200-tal trailers voor deze transporten. Delca Transport beschikt over een eigen terminal, gelegen op de L.A.R. te Rekkem waar containers kunnen gestockeerd worden.

Delporte & Zonen
Delporte & Zonen houdt zich bezig met grondwerken en het leggen van industriële vloeren. Bovendien werken ze ook actief mee aan wetenschappelijk onderzoek. Op dit moment verwerkt Delporte tot 22.000 m² beton per week. Ze hebben werven in heel België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland

Geosparc
Geosparc is een Belgische ontwikkelaar met als doel “de impact van beleid voorspelbaar te maken”. Geosparc is van mening dat beleidsvorming een complexe aangelegenheid is geworden. Veel data, verschillende stakeholders en een constant veranderend landschap. Hierdoor kan de impact van beleidsbeslissingen enorm zijn. Die impact maakt Geosparc voorspelbaar.

Goodyear
Goodyear is een belangrijke producent van luchtbanden voor allerlei voertuigen als personen-, bestel- en vrachtwagens. Het produceert ook banden voor landbouwvoertuigen en vliegtuigen en beschikt over 57 fabrieken in 23 landen. Totale productiecapaciteit is meer dan 200 miljoen banden op jaarbasis. Producten van Goodyear worden in bijna alle landen verkocht.

Hikrobot
Hikrobot is een wereldwijd gerenommeerde leverancier van producten en oplossingen, gespecialiseerd in machine vision en mobiele robots (AGV/AMR). Gericht op IoT, slimme logistiek en slimme productie, bieden ze service aan industriële en logistieke klanten en streven er voortdurend naar om het intelligente productieproces verder te ontwikkelen. 

Logilexx Conveyor Solutions
Logiflexx is een internationaal opererende systemintegrator waarbij de nadruk wordt gelegd op intern transport van A naar B over grote afstanden. Dit doen ze zowel horizontaal als verticaal met zeer flexibele oplossingen, concurrerende prijzen en indien gewenst met veel hoogteverschillen en unieke bochten. 

Manuport Logistics
Manuport Logistics is een dynamisch internationaal expeditiebedrijf. De MPL-divisies vervoeren goederen met elk transportmiddel: zee, binnenvaart, wegtransport, spoor, lucht, of een combinatie hiervan. Met eigen kantoren in meer dan 15 landen, netwerk van partners en 33 terminals eigendom van de groep, bieden ze gepersonaliseerde logistieke oplossingen.

NRG-Hub
NRG-Hub houdt zich bezig met infrastructuur: duurzame parkings met waterdoorlatende betonklinkers, voorzien van DC-laders en AC-laders. De laadpleinen van NRG-Hub zijn elke dag toegankelijk voor iedereen met een elektrische wagen of bestelwagen van 6u30 tot 23u30.

Segments.ai
De missie van Segments.ai is om kosten van labelen van afbeeldingen tot nul terug te brengen. Ze helpen om de menselijke inspanning die gepaard gaat met het labelen van enorme datasets drastisch te verminderen. Hun cloudplatform en API omvat efficiënte etiketteringsinterfaces, geautomatiseerde voorstellen, actief leren met onzekerheidsvoorspelling en datadestillatie.

Trans-Europ
Trans-Europ is een middelgroot transportbedrijf gespecialiseerd in vervoer onder geleide temperatuur (-20° tot +20°) van zowel volle als deelvrachten. Dankzij innovatieve Bi-Temperatuur trailers kunnen koel- én vriesproducten gelijktijdig vervoerd worden. Ze zorgen ook voor stockage en overslag van verse en diepvries goederen.

Vintecc
Vintecc versterkt industrie door middel van intelligente innovatie, met hulp van op maat gemaakte softwareoplossingen en state-of-the-art Al-technologie. Missie van Vintecc – het versnellen van slimme producten of slimme productie – is uitgekristalliseerd in vier expertoplossingen: Computer Vision, Industrial IoT & Data Analytics, Autonomous Systems en Digital Twins.

Widem Logistics
Widem Logistics is een geïntegreerde logistieke dienstverlener met meer dan 35 jaar ervaring. Ze leveren dagelijks aan veel grote retailers aan hun Europese retailnetwerk. Centraal gelegen hubs in Rekkem (BE), Lyon (FR), Erfürt (DE) en Bologna (IT) stellen hen in staat om leveringen efficiënt en snel te organiseren.

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL