VIL verwelkomt 18 nieuwe leden

De voorbije maanden mochten we deze leden welkom heten bij VIL.

We stellen ze graag aan u voor!

ANTSER
Antser is een zakelijk communicatieplatform waarmee bedrijven beter kunnen samenwerken en hun gedeelde processen kunnen beheren. Veel bedrijven communiceren nog steeds alleen via e-mail, wat vaak voor veel overhead en complicaties zorgt. Antser maakt een einde aan deze ad-hoc manier van werken en laat bedrijven data, communicatie en processen delen binnen line-of-business apps.

ASAP HR GROUP
ASAP HR Group is een internationale specialist in de wereld van werk. ‘Enjoy your Job’ is niet toevallig hun motto. Als je helemaal jezelf kan zijn, ben je het best in je job. Hun focus ligt dan ook op mensen. En dat voel je, in alles wat ASAP HR Group doet: interim, werving & selectie, talentmanagement, outplacement, interim-management en projectsourcing.

BLUEBIRD
BlueBird is een site met kantoor- en maakruimte voor bedrijven die aan de toekomst van de haven of maritieme activiteiten werken. Het is meer dan business center. In dit netwerk wordt er gemixt en gematcht tussen ambitieuze bedrijven en hun ondernemers, de internationale haven, in een stedelijk/multimodaal bereikbaar knooppunt en met lokaal talent en werkkrachten.

EASTMAN CHEMICAL COMPANY
Eastman richt zich op het maken van materialen die de kwaliteit van leven verbeteren. Ze werken nauw samen met partners om de drievoudige uitdaging aan te pakken: klimaatverandering, de wereldwijde afvalcrisis en de zorg voor de wereldbevolking. Eastman zet zich in om een toonaangevend materiaalinnovatiebedrijf te zijn.

EASY2DROP
EASY2DROP is een elektronisch, on site, duurzaam en flexibel pakketontvangst- en afhaalsysteem voor bedrijven. EASY2DROP zorgt ervoor dat bedrijven 24/7 bereikbaar zijn voor het leveren én afhalen van goederen. De eigen ontworpen robuuste kastsystemen en software houden bedrijven realtime op de hoogte bij iedere handeling.

EXAM PACKAGING
Exam Cold Chain Solutions is actief op de markt voor temperatuurgecontroleerde verpakkingen en alles wat met cold chain te maken heeft. Het portfolio van Exam omvat het polyurethaan monobloc-assortiment en het goedkopere lite pack-aanbod. De producten van Exam werden getest in militaire toepassingen, worden gewaardeerd binnen de farmasector en wereldwijd vertrouwd door patiënten.

KRINGWINKEL DE CIRKEL
Kringwinkel De Cirkel verkoopt een heel gamma aan tweedehandsspullen. Van textiel over huisraad tot electro of meubels, van de grootste tot de kleinste spullen. Er werken mensen die op de reguliere arbeidsmarkt moeilijk terecht kunnen en ze krijgen een gepaste begeleiding om zo hun talenten te ontdekken.

MASELIS
Maselis is een Europese leverancier van graanproducten voor de voedingsnijverheid. Het bedrijf heeft bijna alle denkbare technologieën in huis voor de transformatie van graan tot ingrediënten voor de voedingsindustrie. Koken, malen, pellen, toasten, pletten, vlokken, extruderen, poffen,…. Eindproducten zijn divers: gepelde haver tot rijstvlokken, maïsgries tot geparelde tarwe.

MERCEDES-BENZ TRUCKS BELGIUM LUXEMBOURG
Mercedes-Benz Trucks staat voor kwaliteit. Overigens niet alleen wanneer het gaat om nieuwe trucks, want ook de tweedehands trucks van het merk met de ster voldoen aan de hoogste vereisten. Dat zet Mercedes-Benz nog extra in de verf met ‘Mercedes-Benz Certified’, een nieuw kwaliteitslabel dat klanten een kwaliteitsbelofte biedt, waar ze op kunnen bouwen.

MR. WATTS
Mr. Watts is een innovatiestudio gespecialiseerd in het bouwen van op-maat-gemaakte applicaties voor Virtual Reality en Augmented Reality headsets. Hun oplossingen helpen ondernemers die op zoek zijn naar innovatie om productiviteit en efficiëntie te verhogen. De focus ligt hierbij op de logistieke sector.

O.L.V. VAN LOURDES ZIEKENHUIS WAREGEM
Het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem is een dynamisch regionaal ziekenhuis met 267 erkende bedden. Een gemotiveerde groep medewerkers biedt een kwalitatief hoogstaand zorgaanbod, op een sociaal verantwoorde en financieel draagbare manier, in samenwerking met andere gezondheidszorgverleners in de regio.

PETIT FORESTIER BELGIQUE
Het familiebedrijf Petit Forestier werd opgericht in Frankrijk en is marktleider op het gebied van koeling. Ze beschikken over een uitgebreide voorraad voor de verhuur met meer dan 67.000 koelvoertuigen, 49.000 koelmeubelen en 5.000 koelcontainers en over een groot netwerk van vestigingen in 22 landen, in Europa,
Afrika, het Midden-Oosten en in de Verenigde Staten.

PROVINCIE ANTWERPEN
Alle inwoners van de provincie Antwerpen ervaren dagelijks zichtbare maar ook onzichtbare dienstverlening van de provincie Antwerpen. Dit gebeurt rechtstreeks, maar vooral via de gemeenten en steden waarin al die mensen wonen of de verenigingen en de koepelorganisaties die hun belangen behartigen. De provincieraad maakt de beleidskeuzes voor de provincie Antwerpen.

SCOPTIS
SCOPTIS helpt bedrijven succesvol te zijn in de snel digitaliserende globale supply chain. Neem controle over de eigen supply chain, koppel interne en externe processen maximaal efficiënt aan elkaar, antwoord eenvoudig op veranderende klantenverwachtingen en leg de basis voor toekomstige uitdagingen en ambities.

STANLEY BLACK & DECKER
Black & Decker is een Amerikaanse fabrikant van elektrisch gereedschap, accessoires en handgereedschap met het hoofdkantoor in Towson, Baltimore County. Op 12 maart 2010 is Black & Decker gefuseerd met Stanley Works. Het moederbedrijf is Stanley Black & Decker. Black & Decker is een zelfstandige dochteronderneming van dat bedrijf.

TELLOPORT
Telloport levert oplossingen en bouwt ecosystemen voor het onbemand bezorgen, ophalen, retourneren, verhuren en delen van fysieke goederen en locaties. Hun distriSPOT’s zijn slimme, veilige, gedigitaliseerde distributiepunten die veel toepassingen hebben en meerdere vormen kunnen aannemen (smartlockers, containers, deuren, poorten, dozen, bestelwagens, …).

TRANSPORTMEDIA
Transport, logistiek, bouw: « business to business » uitgeversbedrijf TRANSPORTMEDIA biedt een waaier aan communicatiemiddelen met een echte multimediale invalshoek in zijn drie voorkeurssectoren. Volgende tijdschriften zitten in hun gamma: Truck & Business, TRANSPORT Management, VAN Management,…. Wat evenementen betreft: Transport & Logistics Awards, Best of VAN,…

VAN WERVEN BELGIË
Van Werven Kunststofrecycling is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige grondstof uit post-consumer harde kunststoffen uit bouw- en bedrijfsafval en gemeentelijke milieustraten. Ze produceren hoogwaardige maalgoederen voor de kunststofindustrie, onder andere voor toepassing in leidingen, de automotive industrie, constructiematerialen, meubilair en huishoudelijke artikelen.

 

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL