VIL verwelkomt 18 nieuwe leden

De voorbije maanden mochten we deze leden welkom heten bij VIL.
We stellen ze graag aan u voor!

BRIDGESTONE MOBILITY SOLUTIONS
Bridgestone Mobility Solutions (BMS) speelt een cruciale rol in de digitale transformatie van Bridgestone – van een van ‘s werelds grootste bandenfabrikanten naar een bedrijf voor duurzame oplossingen. De business unit bedient het volledige portfolio van digitale mobiliteitsoplossingen van het bedrijf en omvat Europa’s toonaangevende leverancier van telematicaoplossingen Webfleet.

DENYS
Denys is een multidisciplinaire groep gespecialiseerd in water, energie, mobiliteit, bouwkunde, restauratie en speciale technieken. Door deze unieke diversificatie is Denys een veelgevraagde partner voor complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Canada en Zuid-Amerika.

EMBALL’ISO
EMBALL’ISO helpt al meer dan 30 jaar farmaceutische laboratoria, exploitanten van klinische proeven, logistieke bedrijven en ‘last mile specialisten’ bij het beheren en beheersen van koudeketenrisico’s. Opererend op vier continenten met negen productielocaties en 80 inzamelpunten, is de nabijheid van zijn klanten een van de belangrijkste prioriteiten van EMBALL’ISO.

ENSATEC
Ensatec, Energy Saving Technics, staat voor het implementeren van o.a. innovatieve, energiezuinige verlichting in de logistieke sector met het oog op de drie P’s (People-Planet-Profit). Als startup heeft Ensatec al heel wat klanten kunnen tevreden stellen zoals DPD Lummen, Konings Zonhoven, Westfraser Genk, Deldo Antwerpen….

GARDEN TRADE INTERNATIONAL (GIARDINO)
Giardino creëert al ruim dertig jaar stukjes paradijs over de hele Benelux en verder. Unieke buitenruimtes om met volle teugen van te genieten, of het nu tuin, terras of balkon is. Als verdeler van afsluitingen, poorten, panelen en schanskorven verzorgt Giardino buitenruimtes van paal tot poort en alles daar tussenin.

GREEN BIRDS TRANSPORT
Al bijna twee decennia is Green Birds actief in de transportsector met het milieu als topprioriteit. Het bedrijf streeft voortdurend naar de best mogelijke oplossingen voor haar klanten. De eco-oplossingen van Green Birds worden geleverd via groene bestelwagens, groene vrachtwagens en e-bikes om ervoor te zorgen dat elke transporttaak milieuvriendelijk wordt uitgevoerd.

IKEA DISTRIBUTION BENELUX
Eén merk, veel bedrijven en veel mensen is IKEA in een notendop. Verspreid over de hele wereld heeft IKEA een passie voor woninginrichting en een inspirerende gedeelde visie: het creëren van een beter dagelijks leven voor vele mensen. De retail business is georganiseerd in een franchisesysteem met 12 franchisenemers in 62 markten die het merk continu verbeteren en ontwikkelen.

INFOFARM
InfoFarm transformeert bedrijven naar datagedreven organisaties. Het bedrijf combineert strategiedenken met technische vaardigheden om haar klanten te helpen bij het bouwen van duurzame en toekomstbestendige dataplatforms, die waarde uit gegevens halen met kunstmatige intelligentietechnieken.

MENOUQUIN
Menouquin opgericht in 1947 en uitgegroeid tot Meno Group, is de eerste coöperatieve aankooporganisatie voor zelfstandige handelaren in ijzerwaren, gereedschappen, doe-het-zelf en huishoudartikelen. Meno Group is de grootste aankoopcentrale in de DHZ-sector en de wereld van professionele gereedschappen in Belgïe.

NOTICO
Notico is een 100% dochteronderneming van de Deveryware Group. Deveryware is de Franse expert in onderzoekstechnologieën en -diensten voor wereldwijde beveiliging. Het aanbod van het bedrijf omvat gerechtelijk en digitaal onderzoek, real-time geolocatieplatforms, cyberbeveiliging, fraudebestrijding, crisisbeheer en noodcommunicatie.

OAKFIELDS
Oakfields ontwikkelt apps en integraties op maat voor de logistiek. In de logistiek van vandaag maakt de juiste digitale strategie het verschil. De analisten en ontwikkelaars van Oakfields zijn vertrouwd met het softwarelandschap in de logistiek en weten wat er nodig is om van uw innovatieproject een succes te maken.

PARFUMERIE ICI PARIS XL
ICI PARIS XL is dé beautyspecialist van België en heeft meer dan 13.000 beautyproducten, van parfum en skincare tot make-up en haarverzorging. Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in drie landen. Sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, die momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

PGZ INTERNATIONAL
PGZ International is de holdingmaatschappij voor PGZ Retail Concept en Feeder One. Inspelend op de marktveranderingen in de retail is PGZ getransformeerd van traditionele groothandel naar een full-service dienstverlener. PGZ biedt naast ontzorging van full-service retailconcepten de service van onafhankelijk logistieke dienstverlener voor fijnmazige distributie aan DHZ-, Tuin- en PROF-ketens.

PREZERO RECYCLING BELGIUM
Als internationale milieudienstverlener is de PreZero Group actief in afval- en recyclingmanagement. PreZero is de milieudivisie van de Schwarz Group uit Neckarsulm, waartoe ook de handelsmaatschappijen Kaufland en Lidl en Schwarz Produktion behoren. De PreZero Group heeft momenteel wereldwijd ongeveer 30.000 mensen in dienst op 485 locaties.

PROEFCENTRUM FRUITTEELT / CIAGO
Met haar expertise en begeleiding wil CIAGO de aanjager, inspirator en trekker zijn van nieuwe ideeën van bedrijvigheid in de provincie Limburg, vertrekkende vanuit Food en Food-Tech. De initiatiefnemer van CIAGO is de Provincie Limburg, met als uitgangspunt de provinciale en interprovinciale analyse van het agrobusinesscomplex (kortweg ABC).

TAS-TMS
TAS is een modulair systeem voor transportbeheer (TMS) waarmee transporteurs en expediteurs hun volledige transportproces kunnen beheren, van orders tot planning, opvolging en facturatie. TAS kan gekoppeld worden aan andere systemen, bijvoorbeeld voor documentenbeheer, boekhouding, wagenparkbeheer en andere EDI.

TRACK ABILITIES
Track Abilities is een B2B-dienstverlener het als doel het ziekteverzuim in organisaties te laten verminderen. Track Abilities hanteert hiervoor een wetenschappelijk onderbouwde methodiek die gericht is op mogelijkheden. De ondersteuning bestaat enerzijds uit acties die organisatie-ondersteunend zijn (aanwezigheidsbeleid, trainingen,…) en anderzijds uit individuele begeleiding.

VRD LOGISTIEK
VRD is een modern transportbedrijf waarbij kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid voorop staan. Het bedrijf staat in voor het vervoer van containers en trailers, zowel nationaal als internationaal en zorgt voor een aanpak op maat voor iedere klant. VRD heeft een uitgebreid wagenpark van meer dan 45 trekkers en 80 distributiewagens waarvan meer dan 90% uitgerust is met een euro 6 motor.

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL