VIL heet 18 nieuwe leden welkom

VIL heet 18 nieuwe leden welkom.
We stellen ze u graag voor!

ACA GROUP
ACA Group focust op innovatie, kennis en kwaliteit als kern ingrediënten om elke dag opnieuw voor die “extra mile” en klantsucces te gaan. Al meer dan 30 jaar wordt het ACA team gekenmerkt door opgebouwde ervaring in oplossingen met een focus op zorgeloze en veilige IT, innovatie stimuleren en integreren en tevreden eindgebruikers.

ACB GROUP
De ACB Group is een familie van kmo’s die de afgelopen 30 jaar een ruime ervaring heeft opgedaan in shipping en logistieke diensten. Familieleden zijn : ACB Containers – A.S.H.C. CO – ACB Agencies – ACB Logistics. ACB Group wil een one-shop-partner zijn die oplossingen biedt voor shipping en logistieke problemen.

AEROCOM
AEROCOM is de grootste fabrikant van buispostsystemen ter wereld en bekleedt de toppositie op gebied van buisposttechnologie. Naast een uitgebreid aanbod standaardproducten voor industriële toepassingen, heeft deze specialist interne transportsystemen ook ervaring en expertise voor klantgerichte oplossingen voor ziekenhuizen, industrie en apotheken.

BARGELINK
Bargelink.com is de marktplaats voor de Europese binnenvaart. Hier kunnen ladingen en beschikbare schepen gevonden of aangeboden worden. Actuele informatie over het bedrijf, termijnen, nieuwe ontwikkelingen en antwoorden op vele vragen kunnen gevonden worden op Cargo Platform.

BDO ADVISORY
De BDO-aanpak is persoonlijk, hands-on, pragmatisch, resultaatgericht en afgestemd op de behoeften van de klant. Organisaties hebben altijd één direct aanspreekpunt en een BDO-kantoor in de directe nabijheid. BDO telt 950 partners en medewerkers verspreid over heel België. BDO Advisory biedt service met betrekking tot financial advisory, risk advisory etc.

BMATIX
Bmatix zijn vertrouwde adviseurs in informatiemanagement en BI. Als onafhankelijke partner beoordeelt Bmatix behoeften op het gebied van informatiebeheer. Het maakt gebruik van toonaangevende technologieën van SAP, Microsoft, SAS, Qlik en DataStories als een robuuste backbone.

DASHDOC
Meer dan 500 vervoerders gebruiken Dashdoc (TMS) om hun dagelijkse transportactiviteiten te beheren. Dashdoc biedt betrouwbare en bruikbare gegevens om activiteiten te transformeren en maximale efficiëntie te bereiken. Het wegnemen van inefficiënties in wegtransport met geoptimaliseerde processen en communicatie opent nieuwe kansen voor vervoerders en verladers.

DELI HOME BELGIUM
Deli Home is een multinationale producent en leverancier van DIY en bouwmaterialen van bekende merken zoals CanDo, Bruynzeel,… Deli Home is actief in de B2B-markt waarbij ze nauw in contact staan met klanten in zowel de consumentenals de professionele markt. Klanten zijn grootschalige retailers in DHZ, bouwmaterialen groothandels, aannemers en online retailers.

DGA SHIPPING (DE GRAVE-ANTVERPIA)
DGA Shipping, voorheen De Grave-Antverpia, is gevestigd in de haven van Antwerpen en heeft al meer dan 80 jaar ervaring op de teller in rederij met duwboten en bevrachting met polyvalente vloot in West-Europa. Doorheen de geschiedenis werd een sterk netwerk opgebouwd van klanten en varende ondernemers in binnen- en buitenland.

ESSENSIUM
Essensium is een pan-Europese hightech leider in de engineering en commercialisering van real time positionering oplossingen (RTLS). Deze worden geïmplementeerd om de veiligheid te verhogen en de productiviteit te verhogen voor de logistieke en de warehousing industrie.

HUBO
Hubo is een 100% Belgische organisatie met 157 winkels. Hubo bekleedt een tweede plaats in de doe-het-zelf sector en is door de jaren heen een begrip geworden. Dit succes is te danken aan een innoverende aanpak en een pioniersrol. Hubo richt zich op de doe-het-zelf markt met een uitgebreid en hoog kwalitatief assortiment merkproducten.

KOLMONT
Kolmont Select is de high-end divisie van de Kolmont. Samen met Kolmont Woonprojecten, Kolmont.biz en Kolmont Invest beheersen ze alle facetten van de woonmarkt. Van eerste steen tot hoogste opbrengst. De kunst van het wonen? Kolmont Select presenteert alleen de meest exquise appartementen en penthouses. Limited Edition-panden van het hoogste niveau.

LECOT
Lecot is meer dan ijzerwaren en machines. Ze bieden inmiddels 10 productcategorieën aan, gaande van gereedschappen tot beschermkledij, bouwbeslag, elektriciteit, lastechnieken,… Lecot werkt al vele jaren met een aantal maatwerkbedrijven samen voor de montage van kleine en middelgrote series.

LIFE SUPPLIES
Life SUPPLIES is marktleider in additieven voor de diervoedermarkt, met een bijzonder breed assortiment waaronder zouten, zuren, mineralen, vitamines, aminozuren, conserveringsmiddelen en supplementen. Life SUPPLIES-producten zijn traceerbaar tot de bron en altijd van hoge kwaliteit.

NOLMANS RETAIL SUPPORT
In 2001 werd ‘ToyChamp’ opgericht door de familie Nolmans, waarbij dan ook meteen de winkelmascotte Champy was ontstaan. Hun missie is kinderen, die in een gedigitaliseerde wereld opgroeien, laten dromen in magische winkels. Spelen is een essentieel onderdeel van het leerproces. Met advies en beleving wil ToyChamp daarin faciliteren.

PGZ INTERNATIONAL
Inspelend op de marktveranderingen in de retail is PGZ getransformeerd van traditionele groothandel naar een full-service dienstverlener. PGZ International is gericht op de internationale DIY-markt en heeft ambities om het bedrijf op Europese schaal uit te bouwen. PGZ International heeft distributiecentra in Roden en Wommelgem en het hoofdkantoor is gevestigd te Houten.

SCANFOR
De combinatie transporteur – expeditiebedrijf maakt Scanfor bijzonder flexibel. Scanfor komt voort uit het vroegere ‘Transport Mertens’, een transporteur die beroep kon doen op meer dan 30 jaar ervaring. Dagelijks vertrek van en naar Scandinavië en Oost-Europa (volle en deelladingen). Het hoofdkantoor bevindt zich in Wommelgem.

ZENOBÉ ENERGY
Zenobé Energy ontwerpt, financiert, bouwt en exploiteert batterijoplossingen. Hun batterijen vangen hernieuwbare energie op, balanceren de levering ervan op het net en transporteren deze naar elektrische voertuigen. Aan het einde van hun levenscyclus worden ze hergebruikt.

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

VIL
VIL