Drie nieuwe bestuurders van Pfizer, AET en Katoen Natie versterken VIL

Nico Bogaerts (Pfizer), Tim Leysen (Katoen Natie) en Yves De Larivière (AET) zijn verkozen tot nieuwe bestuurders bij VIL tijdens de Algemene Vergadering op 26 juni 2023.

VIL is trots drie nieuwe sterkhouders te mogen verwelkomen in zijn bestuursorgaan. Yves De Larivière, Managing Director bij AET en Tim Leysen, Site Director bij Katoen Natie nemen de vacante mandaten namens de logistieke dienstverleners op en Nico Bogaerts, Director of Operations bij Pfizer het vacante verladersmandaat.

“Vlaanderen kan mee met de top in logistiek, dat maakt van de regio en de sector een plek met enorm veel potentieel en uitdaging. Logistiek is bovendien in volle evolutie, we zullen steeds innovatiever en meer sustainable moeten worden. Samen met VIL deze uitdagingen aangaan is iets wat mij zeer sterk boeit en waar ik me graag voor wil inzetten”, aldus Tim Leysen, Katoen Natie.

“Al vanaf mijn opleiding ben ik in aanraking gekomen met logistiek. Het is doorheen de jaren meer en meer een passie geworden. VIL kan Vlaanderen als logistiek hart van Europa verder versterken”, Nico Bogaerts, Pfizer.

Met AET zetelt er nu ook een bedrijf uit de maritieme sector in het VIL bestuursorgaan. Yves De Larivière, AET: “Bedrijven zullen de komende jaren steeds meer moeten rapporteren op het vlak van duurzaamheid. Kennis en ervaringen delen is daarom de toekomst. VIL is hier in Vlaanderen de ideale organisatie voor. Ik ben blij dat ik hier als bestuurder aan kan meewerken.”

van links naar rechts: vooraan: Tim Leysen (Katoen Natie), Danny Van Himste (DHL Express Belux), Wim Baert (Samsonite), Dirk Leemans (Colruyt Group), Annie Renders (VLAIO), Filip De Clercq (Gilbert De Clercq), Peter Vercaemst (VITO) achteraan: Stefaan Van Driessche (Barry Callebaut), Kurt Van Donink (Nike), Nico Bogaerts (Pfizer), Carlo Theunissen (H.Essers), Yves De Larivière (AET).

 

van links naar rechts: Tim Leysen (Katoen Natie), Yves De Lerivière (AET) en Nico Bogaerts (Pfizer).

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL