VIL verwelkomt 14 nieuwe leden

Veertien bedrijven werden onlangs lid van VIL. We stellen ze graag kort aan u voor.

247 ENERGY

247 ontwerpt en produceert innovatieve, veilige, duurzame oplossingen voor energieproductie en -opslag en gaan voor nul CO2 in een wereld die 100% draait op gedecentraliseerde energieproductie en schone opslag van hernieuwbare energie.

ABB

ABB is een toonaangevend wereldwijd technologiebedrijf. Door software te koppelen aan zijn portfolio van elektrificatie, robotica, automatisering en beweging, verlegt ABB de grenzen van technologie om de prestaties naar een hoger niveau te tillen.

AIR LIQUIDE MEDICAL / HEALTHCARE

Air Liquide Healthcare Benelux zet al meer dan 30 jaar al haar deskundigheid in voor professionals in de gezondheidszorg in de Benelux. Air Liquide Healthcare Benelux is een pionier op het gebied van medische gassen van farmaceutische kwaliteit.

APCOA PARKING

APCOA PARKING Belgium is een dochtermaatschappij van de APCOA PARKING Group. Anno 2019 beheert de APCOA Group in 13 Europese landen méér dan 1,4 miljoen parkeerplaatsen op ongeveer 8.500 locaties. Met een jaarlijkse verkoop van zowat 150 miljoen tickets en 4.900 voltijdse medewerkers is de APCOA Group veruit Europees marktleider.

AUCXIS

Overal in de wereld worden Aucxis-oplossingen gebruikt om processen te sturen, te ondersteunen en op te volgen. Vandaag zet het Aucxis team van meer dan 50 bekwame en gedreven mensen de onderneming verder die in 1983 begon als een eenmanszaak en uitgroeide tot internationaal automatiseringsspecialist.

ESUPPLIER

Met een compleet gamma aan elektrische transportmiddelen stimuleert eSupplier efficiënte, veilige en duurzame mobiliteitskeuzes. Het bedrijf biedt innovatieve oplossingen op maat voor zowel intern personen- en goederentransport in bedrijven als voor last mile delivery.

FOODBELGIUM / STREEKMARKT.BE

Foodbelgium is een Belgische webwinkel met 100 % Belgische streekproducten. FoodBelgium biedt streekproducenten een platform op een webmarkt sinds 2013. De aangeboden streekproducten worden door de producenten steevast volgens de regels van de traditie en met de beste
basisproducten vervaardigd.

HUPAC TERMINAL ANTWERP

Hupac is de toonaangevende netwerkoperator in intermodaal transport in Europa. Al meer dan vijftig jaar pioniert Hupac met innovatief, betrouwbaar spoorvervoer en leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan de modal shift van weg naar spoor.

JAN DE NUL

Jan De Nul Group biedt wereldwijd unieke en innovatieve oplossingen om de levenskwaliteit van mensen te verhogen, gemeenschappen te verbinden en infrastructuur te verbeteren. Wereldwijd verlegt Jan De Nul Group de grenzen in maritieme, civiele en milieuprojecten.

OPTIORYX

Optioryx focust zich op magazijnoptimalisaties. AI heeft z’n weg gevonden in de magazijnwereld op gebied van drones, maar op WMS niveau liggen nog veel uitdagingen. Met slimme algoritmes tackelt deze startup uitdagingen die door WMS pakketten onbehandeld blijven, zoals optimaal stapelen in dozen of op palletten en resource planning.

PANAMA

Panama is in 2002 gestart als importeur en distributeur van fast moving consumer goods. Intussen biedt het bedrijf events, sales en logistiek onder één dak. Panama Marketing Logistics biedt stockage op maat, oplossingen voor distributie en leveringen en strategische plaatsing van visueel materiaal.

SCANIA BELGIUM

Scania is een wereldwijd toonaangevende leverancier van transportoplossingen zoals trucks en bussen voor zware transporttoepassingen in combinatie met een uitgebreid productgerelateerd serviceaanbod. Scania biedt voertuigfinanciering, verzekeringen en verhuurservices om klanten in staat te stellen zich te concentreren op hun kernactiviteiten.

SOUTH RIM

South Rim is een consultancybedrijf, opgericht in 2021. Het bedrijf biedt volgende diensten aan: IT Consulting, Cybersecurity, Project Management en Business Consulting.

TWINTAG

Twintag gelooft in de kracht van productgestuurde communicatie. Door een fysiek product uit te breiden met een “twintag”, kunnen klanten hun productverhaal vertellen om in contact te komen met eindgebruikers die ze beter willen leren kennen. De gecontextualiseerde digitale ervaring die via de twintag wordt ontgrendeld, stelt hen in staat om hun klantervaring radicaal te upgraden en te hyperpersonaliseren.

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL