VIL verwelkomde onlangs 12 nieuwe leden

We stellen u graag kort voor aan onze nieuwe leden.

Beaulieu International Group

Beaulieu International Group (B.I.G.) is een wereldwijde specialist in grondstoffen (polymeren en technische platen), technische oplossingen (garens, vezels en technisch textiel) en vloeroplossingen voor de residentiële en commerciële markten (vinylrollen, vinylplanken en tegels, laminaat, parket, kamerbreed tapijt, naaldvilt, kunstgras en matten) en meubelstoffen.

EWS-Group

EWS Group levert diverse gespecialiseerde diensten op het gebied van integrale ongediertebestrijding, begassing en biobehandeling van goederen in opslag. Het hoofdkantoor van EWS Group is gevestigd in Werkendam, Nederland. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft EWS meerdere Europese vestigingen in onder andere België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje en Duitsland.

ExoVibe

Veel bedrijven doen hun best om de ergonomie op de werkvloer te verbeteren, maar vooral tijdsgebrek houdt hen tegen. Daarom ontwikkelde ExoVibe software om één centrale plaats aan te bieden om het ergonomisch verbeteringsproces voor elke taak met hoge prioriteit op te starten, op te volgen en economisch te evalueren.

Herbosch-Kiere

Herbosch-Kiere bouwt al meer dan een eeuw aan de infrastructuur van vandaag en morgen. In, op en vlakbij water. Ze onderhouden waterwegen, zijn betrokken bij offshore energieprojecten, bergen schepen, voorzien funderingen en saneren vervuilde gronden. Herbosch-Kiere is toegetreden tot de groep Eiffage, één van de grootste aannemersgroepen in Europa.

Kraanbedrijf D. Buermans

Kraanbedrijf D. Buermans is gespecialiseerd in het laden en lossen van binnenvaart- en zeevaartschepen in België en Nederland. Het kraanbedrijf stelt één topprioriteit: veiligheid. Iedere medewerker volgt gespecialiseerde opleidingen. Bovendien is iedere kraanmachinist, schrankladerchauffeur en vrachtwagenchauffeur in het bezit van een VCA-certificaat.

Lodilat nv (OCASA Group)

OCASA is een wereldwijde organisatie die logistieke diensten levert voor klinische onderzoeken over de hele wereld op een betrouwbare en efficiënte manier. De aanpak bestaat erin om de Cold Supply Chain onder controle te houden, zodat de klant zich volledig kan bezighouden met het onderzoek.

Qargo Tech

Qargo is een vernieuwend cloud-based Transport Management System. De oplossing zorgt ervoor dat de administratieve processen binnen een transportfirma (gaande van orderingave tot planning en facturatie) efficiënter, sneller en foutloos verlopen. Op die manier kunnen kosten, tijd en CO2-uitstoot bespaard worden.

SYNTRUM

SYNTRUM is de overkoepelende holding van het SYNTRA-netwerk, dat uit vijf opleidingscentra bestaat en vierentwintig SYNTRA-campussen heeft in Vlaanderen en Brussel. Door in te zetten op een kwaliteitsvol opleidingsaanbod wil SYNTRUM het ondernemerschap stimuleren bij zowel zelfstandige ondernemers, als bij ondernemende medewerkers binnen een bedrijfsomgeving.

Telenet

Telenet Group N.V. is de grootste aanbieder van kabelbreedbanddiensten in België. Haar activiteiten omvatten de levering van analoge en digitale kabeltelevisie, vaste en mobiele telefoondiensten, voornamelijk aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel. Daarnaast biedt Telenet diensten aan zakelijke klanten in heel België en in Luxemburg onder zijn merk Telenet Solutions.

TIP Trailer Services

TIP Trailer Services biedt oplossingen op het gebied van huur, lease en onderhoud van trailers. Er zijn verschillende mogelijkheden om trailers te leasen: huurkoop en een sale en leasebackconstructie. Onderhoud en reparaties worden in eigen werkplaatsen uitgevoerd. Met de mobiele werkplaats kunnen er op elke locatie onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd worden.

Triple Helix Molecules As A Service

Triple Helix Molecules as a Service of kortweg THX MaaS is de eerste venture studio die 100% toegewijd is aan het creëren van oplossingsbedrijven voor de circulaire economie. Om emissies en afvalvervuiling terug te dringen, tracht THX immers voor en samen met hele ecosystemen afval om te zetten in grondstoffen of producten die zo in de economie blijven.

Vintra

Vintra is een Belgisch transportbedrijf gevestigd te Heist-op-den-Berg en specialiseert zich in het vervoeren van containers over heel Europa. Centraal in het transportverhaal staat innovatie, daarom wordt er maximaal ingezet op de nieuwste ontwikkelingen op IT-gebied. Hiervoor is er een een nauwe samenwerking met Trans-IT.

 

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL