Nieuwe VIL leden

VIL verwelkomt 11 nieuwe leden. We stellen ze graag kort aan u voor:

Agrityre

Agrityre is groothandel in landbouw-, grondverzet-, industrie-, constructie- en vliegtuigbanden (voor grondgebruik). Het bedrijf is de exclusieve verdeler van Maxam-banden in België, Luxemburg en Frankrijk. Agrityre heeft ook zijn eigen huismerk: 1261. 1261 biedt een betaalbaar alternatief voor banden voor landbouwkarren, tractoren, kranen,… Agrityre heeft een grote voorraad gebruikte banden, rechapé banden en diverse landbouwbanden en industriebanden op maat.

Deloitte Consulting & Advisory

Hoe complex zakelijke vragen ook zijn, Deloitte Consulting heeft de capaciteiten en ervaring om de antwoorden te geven die nodig zijn om verder te gaan. Als ’s werelds grootste adviesbureau kan Deloitte helpen doortastend op te treden en duurzame resultaten te behalen. Innovatie, transformatie en leiderschap vinden op veel manieren plaats. Deloitte levert strategie en implementatie, vanuit een bedrijfs- en technologisch oogpunt, om te helpen leidend te zijn in de markten waarin een bedrijf concurreert.

FedEx 

Innovatie versnelde de opkomst van FedEx en vormt nog steeds de basis van het succes. In 1965 ontwikkelde CEO en Chairman Frederick W. Smith een nieuw hypermodern systeem voor de veilige levering van tijdgevoelige zendingen. Binnen tien jaar had hij Federal Express Corp opgericht – ’s werelds eerste vervoerder die de volgende dag leverde, wat de transportsector voorgoed veranderde. FedEx Express betrad de Europese markt in 1984 en is momenteel actief in honderden steden en markten met zijn intercontinentale en internationale express services.

INOVYN

Met meer dan 4.300 medewerkers heeft INOVYN productie-, verkoop- en marketingactiviteiten in acht landen in Europa. Hun goed geïnvesteerde activa van wereldformaat worden aangevuld door een uitgebreide internationale toeleveringsketen, die INOVYN een uitstekende concurrentiepositie over de hele wereld geeft. Producten worden gebruikt in enkele van de meest veeleisende toepassingen en zijn fundamentele grondstoffen voor industriële sectoren die zo divers zijn als de automobielsector, bouw en constructie, verven en kleefstoffen, voedsel, gezondheidszorg, persoonlijke verzorging, pulp en papier, textiel en waterbehandeling.

Marsh

Marsh is wereldwijd marktleider op het gebied van verzekeringsmakelaardij en risicobeheersing en helpt klanten bij het in kaart brengen en beheersen van risico’s en het creëren van nieuwe groeimogelijkheden. In meer dan 130 landen helpen deskundigen klanten te anticiperen op mogelijke risico’s en deze in kaart te brengen en beter te doorgronden. In het huidige, toenemend onzekere, mondiale ondernemingsklimaat helpt Marsh klanten op succesvolle wijze te overleven.

Metalon

Metalon, opgestart in 1990, is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in ‘Industrial Services’. De activiteiten als contractor vinden voornamelijk plaats in chemische en petrochemische sectoren, hoofdzakelijk gesitueerd in het havengebied van Antwerpen en Gent. Dankzij de nieuwe vestiging in het Antwerpse LO havengebied worden ook de mogelijkheden en capaciteiten van haar activiteiten uitgebreid.

Multimedium

Multimedium is een team van gepassioneerde internetprofessionals. Webdesign, webshops, de ontwikkeling van CMS, SEO, Social Media, Usability en andere webdisciplines zijn de specialiteiten van het bedrijf. Bij Multimedium zijn expertise en vakmanschap geen loze woorden. Webdesigners zijn voortdurend op zoek naar de jongste technologieën en wonen regelmatig productpresentaties en conferenties bij.

Oroxilia

Oroxilia is ontstaan in 2016 uit het besef dat er te weinig echte integratoren van IT-logistieke oplossingen zijn op de Benelux-markt. Het bedrijf wil zijn klanten het beste van twee werelden bieden: een selectie van de meest efficiënte IT-oplossingen voor magazijn-, order-,verzend-, transport- en e-commerce platformbeheer, gecombineerd met Oroxilia’s IT-expertise en diepgaande kennis van de verschillende logistieke beroepen.

Total Freight Solutions – Webtrans

Webtrans is een logistiek digitaal platform (S.O.P single operations platform) waar in een digitale 4.0 omgeving een 360° match gemaakt wordt tussen de verschillende logistieke diensten. Webtrans werkt constant aan de verdere digitalisering van de logistieke sector en dit op gebied van netwerken tussen vraag en aanbod, administratieve tools, opvolging operationele taken, security en digitaliseren van documenten zoals de E-cmr. Met de Webtrans academie worden bedrijven persoonlijk gecoacht en begeleid om meer te gaan digitaal werken in de logistiek.

Tractonomy Robotics

Tractonomy Robotics bouwt autonome mobiele robotoplossingen (AMR’s) voor flexibele behandeling en transport van industriële karren. AMR’s kunnen gemakkelijk worden aangepast aan verscheidene intralogistieke gebruikssituaties in de distributie, fulfillment en productie-intralogistiek. Tractonomy Robotics zijn robotica-, AI- en computernetwerkspecialisten die weten hoe ze machine- en cloudintelligentie kunnen combineren om te helpen slagen met autonome mobiele robots.

Wind aan de Stroom

Wind aan de Stroom is een projectvennootschap opgericht door het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, de Maatschappij voor Linker Schelde Oever en de nv Groene Energie Haven Antwerpen ter ontwikkeling van windenergie op de linker Schelde oever van de Haven van Antwerpen.

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIL