VIL verwelkomt 12 nieuwe leden

Onlangs heette VIL 12 nieuwe leden welkom. We stellen ze graag kort aan u kort:

ARCHITEAM
Architeam is als multiprofessioneel architectenbureau actief binnen alle dienstgerelateerde disciplines van de bouwwereld. Onder het motto ‘Naar een TotaalArchitectuur’ bieden zij een oplossing voor elk vraagstuk dat ‘bouwen’, in welke vorm dan ook, met zich meebrengt. Dit betekent ook dienstverlening op het vlak van planologie, interieur, bodem, milieu en milieuvergunningen, etc.

BCTN
BCTN is een Nederlandse specialist op het gebied van inland container terminals. BCTN is de grootste inland terminalgroep met terminals in Alblasserdam, Den Bosch, Geel, Meerhout, Nijmengen, Roermond en Venray. Met deze barge biedt BCTN een alternatief voor het vervoer van containers over de weg.

BEEDROP
Beedrop is een gratis boodschappendienst met meer dan 30.000 gebruikers in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Beedrop brengt lokale aanbieders van voeding online en onder één dak, en promoot die bij de online consument. Na bestelling op Beedrop.be halen koeriers de voedingswaren op bij de handelaars en producenten en leveren ze af bij de klant.

BEHIND THE BUTTONS
Behind The Buttons is een IT-integrator met expertise in infrastructuur, IT-beheer, bedrijfsprocessen en softwaretoepassingen. Het bedrijf helpt (K)MO’s bij de vertaling van hun business needs naar de gepaste IT-ondersteuning en biedt oplossingen voor verschillende niches binnen Facility Management.

DFDS LOGISTICS
DFDS Logistics is een Deens bedrijf dat vrachttransport, logistieke oplossingen, passagiersferry’s en minicruises aanbiedt in Europa. Het bedrijf is actief in 20 landen en stelt 7.000 medewerkers tewerk. DFDS is het grootste bedrijf in Noord-Europa dat short sea shipping en logistiek combineert. In België is DFDS gevestigd in Gent, Aalst en Brugge.

EFOODCONSULT
De startup Efoodconsult ondersteunt bedrijven die hun temperatuurgevoelige producten via e-commerce op een veilige manier tot bij hun klanten wensen te brengen. Tegelijk ontwikkelde de startup een isothermische box met ingebouwde temperatuursensor die toelaat de temperaturen van de goederen in de box online te volgen.

EUROFRIP
Eurofrip, gevestigd in Zulte, is sinds 1948 specialist in het sorteren van tweedehands kledij. Dagelijks sorteert het bedrijf meer dan 45 ton aan verzamelde kledingstukken. Elke kledingstuk wordt tweemaal gecontroleerd voor het in balen wordt verpakt en getransporteerd naar de klant. Eurofrip heeft continu 25 containers klaar staan voor verzending.

EXSAN
Exsan is specialist in verscheping en transport. Exsan is een onderdeel van de Sany-groep om de logistieke dienstverlening naar de klanten toe uit te breiden. Naast Sanytrans (haven- en wegtransport) en Sanylogistics (opslag) is Exsan de derde pijler in de Sany-groep met de nadruk op douaneafhandeling en expeditie.

FIT THINGS
Fit Things is de startup achter de Slimbox, de machine die perfect passende verpakkingen maakt. Met de Slimbox kan de klant een verpakkingsbox kiezen uit een groot aanbod op de app of volledig zijn eigen box creëren. Fit Things zoekt naar simpele oplossingen voor dure, praktische problemen.

ONYDIS
Onydis is gespecialiseerd in karton en POS-materiaal. De Ursus-display, een product van Onydis eenvoudig op te stellen, met een lichte maar sterke kartonnen structuur en eindeloze personalisatiemogelijkheden. Het bedrijf begeleidt de klant van A tot Z in de ontwikkeling van shelfdisplays.

QRAMA
Qrama, is een hightech spin-off van de Universiteit Gent en imec in het big data domein. Het is het bedrijf achter het Tengu platform. Tengu laat bedrijven toe om op een geautomatiseerde manier big data omgevingen op te zetten op private of publieke cloud-infrastructuur en zo sneller inzichten op data te kunnen creëren.

STEYLAERTS
Steylaerts is sinds 1961 uitgegroeid van een bescheiden eenmanszaak tot Belgische marktleider in badkamerrenovaties. Het bedrijf renoveert jaarlijks meer dan 900 badkamers en stelt 90 medewerkers tewerk. Steylaerts beschikt over twee grote showrooms in Berlaar en Temse van ruim 2.000 m² en een logistiek centrum van 5.000 m².

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL