Nieuwe Raad van Bestuur voor VIL

De nieuwe Raad van Bestuur van VIL werd op 16 juni verkozen op de Algemene Vergadering. Deze is samengesteld uit maximum vijf logistieke dienstverleners, maximum vijf verladers of retailers en maximum vijf strategische partners. Het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) bekleedt een waarnemersfunctie.

De volgende bedrijven en hun mandatarissen werden verkozen voor een periode van vier jaar:
– Logistieke dienstverleners: DHL (Danny Van Himste), Katoen Natie (Dirk Lannoo), H.Essers (Gert Bervoets), ECS (Jef Huyben)  en Hospital Logistics (Eric Dewaet)
– Verladers: Nike (Kurt Van Donink), BASF (Wouter De Geest), Pfizer (Danny Hendrikse) Umicore (Geert Bens) en Samsonite (Wim Baert)
– Strategische partners: IMEC (Jan Adriaenssens), VITO ( Peter Vercaemst) en VLIR (Cathy Macharis)

Met de ondernemingen Umicore en Samsonite erbij dekt VIL niet alleen alle provincies in Vlaanderen af maar ook meerdere sectoren. Nieuw zijn ook de strategische partners die meewerken aan het verwezenlijken van de VIL-doelstellingen en ambitie om van Vlaanderen de Europese draaischijf in de wereldwijde supply chain te maken: duurzaam, digitaal en wendbaar.

Liesbeth Geysels, Algemeen Directeur van VIL: “Ik ben fier dat deze vooraanstaande bedrijfsleiders hun schouders zetten onder VIL. Ook de toetreding van strategische partners is een versterking van onze organisatie. De kracht van VIL heeft altijd gescholen in zijn sterk netwerk van bedrijven en partners en als cluster zal dat nog meer dan voorheen het geval zijn”.

raad-van-bestuur
(v.l.n.r.) Jef Huyben (ECS), Kurt Van Donink (Nike), Danny Hendrikse (Pfizer), Eric Dewaet (Hospital Logistics), Danny Van Himste (DHL), Wim Baert (Samsonite), Dirk Lannoo (Katoen Natie). (Ontbreken in de foto: Gert Bervoets (H.Essers), Wouter De Geest (BASF) en Geert Bens (Umicore).)

pdf_icon VIL persbericht – Nieuwe Raad van Bestuur voor Speerpuntcluster Logistiek

Contactinformatie

Liesbeth Geysels
Algemeen Directeur
Tel: 03/229.05.02
GSM: 0475/41.57.23
liesbeth.geysel@vil.be

Stephanie Florizoone
Communicatieverantwoordelijke
Tel: 03/229.05.07
GSM: 0494/34.01.63
stephanie.florizoone@vil.be

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIL