11 nieuwe leden

Netwerk nieuwe ledenTijdens de nazomer vonden elf nieuwe bedrijven de weg naar het VIL lidmaatschap. Door aan te sluiten bij het VIL kiezen zij voor competitiviteit, innovatie, betrokkenheid, know how, netwerking en nog veel meer. Actief binnen staalproductie, veevoederindustrie, detailhandel, ICT, expeditie,  automatisering, telefonie … de uiteenlopende achtergronden van de ledengroep maken de netwerkactiviteiten bijzonder interessant.

Aperam Stainless Belgium
Sinds begin 2011 heeft de Arcelormittal Groep haar roestvast staalactiviteiten afgesplitst in een onafhankelijk, beursgenoteerd bedrijf, Aperam. Aperam is de op vijf na grootste roestvast staalproducent ter wereld en beschikt over een gezamenlijke productiecapaciteit van 2,5 miljoen ton vlak roestvast staal. Het Genkse Servicecenter Aperam S&S Benelux, onderdeel van Aperam, biedt met haar producten en diensten een totaalpakket voor de RVS-klant in de Benelux.
www.aperam.com

Biocartis
Biocartis biedt innovatieve diagnostische oplossingen aan om de klinische praktijk te verbeteren ten voordele van de patiënt, clinici, kostendragers en de sector. Biocartis’ gepatenteerd moleculair diagnosesysteem is een volledig geautomatiseerd staal-tot-resultaat real-time PCR-systeem, dat zeer betrouwbare, nauwkeurige moleculaire informatie verstrekt op basis van elk biologisch staal, in nagenoeg elke omgeving. Het maakt het mogelijk om een snelle en efficiënte diagnose te stellen, de juiste behandeling te kiezen en op te volgen.
www.biocartis.com

CNHi Belgium
New Holland, een merk van de CNH Industrial Group, is een wereldleider in tractoren, maaidorsers en balenpersen en de vestigingen in Zedelgem en Antwerpen tekenen voor meer dan 100 jaar innovatie en leiderschap in de landbouwmachineproductie. New Hollands doel is haar klanten op maat gesneden oplossingen aan te bieden die de productiviteit en het rendement van elk landbouwbedrijf ten goede komen. De producten worden in meer dan 45 landen verkocht en de Belgische productie is hoofdzakelijk voor export bestemd.
www.newholland.com

Elicio
Elicio is een Belgische energieproducent, internationaal actief binnen de sector van hernieuwbare energie. Als elektriciteitsproducent halen ze energie uit voornamelijk wind en biomassa. Het gaat steeds om hoogtechnologische installaties, gerealiseerd in goed nabuurschap. Elicio is actief aanwezig in alle facetten van hernieuwbare energie: door het zelf succesvol ontwikkelen van projecten, deze inhouse te engineeren, de bouw zelf te realiseren, en finaal gedurende 20 jaar de projecten ook zelf te exploiteren.
www.elicio.be

Groupe Mestdagh
Groupe Mestdagh is als retailer vooral actief in Wallonië en Brussel, maar heeft ook een aantal winkels in Vlaanderen. Mestdagh ging van start in 1900 met een rokerij te Châtelineau. Het bedrijf koopt verschillende andere detailhandels en beschikt vandaag in België over 83 winkels en stelt 2300 medewerkers tewerk in de food en non-food distributie. Sinds 2010 is de Groupe Mestdagh franchisee van Carrefour Market met exclusiviteit in Brussel en Wallonië. Mestdagh draait een zakencijfer van € 684 miljoen.
www.carrefourmarket-groupemestdagh.be

Impextraco
Impextraco is een toonaangevende producent en leverancier van micro-ingrediënten voor de veevoederindustrie. Impextraco ontwikkelt functionele ingrediënten die zowel het voeder als het dier beschermen en zo bijdragen tot een veiligere voedselproductie. Daarnaast brengt het ingrediënten op de markt die de nutritionele kwaliteit van diervoeder optimaliseert. Het bedrijf heeft een productievestiging in België en is wereldwijd actief in meer dan 85 landen.
www.impextraco.eu

Janssen Air & Ocean
Met meer dan 138 jaar ervaring als een vijfde generatie familiebedrijf is Janssen een gevestigde waarde als een van de marktleidende expediteurs. Het bedrijf zorgt ervoor dat uw cargo getransporteerd wordt naar eender waar u wenst in de wereld. Janssen is een progressieve innovator en biedt oplossingen op maat aan een wereldwijd netwerk van lokale experts.
www.jao1877.com

Korbateck-Delta
Korbateck-Delta, opgericht in 2012, levert ICT consultancy diensten aan bedrijven actief in industriële sectoren als logistiek en productie. U kan bij hen terecht voor de ontwikkeling van software en smart systems, waarbij zij instaan voor de analyse, voor de implementatie, voor de integratie en de managementservices. Daarnaast bieden zij een Big Data Analyse aan via geavanceerde analytische methodes en doen zij onderzoeksprojecten met betrekking tot productie & logistiek, cyber physische systemen, big data en Internet of Things.
www.korbateck-delta.be

Logi-Signs
Een vlot verloop van uw dagelijkse warehouse-activiteiten staat of valt met de juiste signalisatie. Logi-Signs is dé expert in logistieke signalisatie. Zij werken voor elke klant een aangepast label- of bulklocatiesysteem uit en adviseren bij het uitzoeken van de geschikte bewegwijzering. Met hun oplossingen mikken ze op een zo rendabel mogelijke logistiek. Logi-Signs voert uw project van A tot Z uit. Ze produceren, leveren én installeren het volledige signalisatiesysteem.
www.logi-signs.eu

Pepperl+Fuchs
Pepperl+Fuchs is een toonaangevend ontwikkelaar en producent van elektronische sensoren en componenten voor de wereldwijde automatiseringsmarkt. Continue innovatie, hoge kwaliteit en gestage groei zijn de basis van hun succes, al meer dan 60 jaar. Pepperl+Fuchs heeft wereldwijd 5700 medewerkers en productiefaciliteiten in Duitsland, de Verenigde Staten, Singapore, Hongarije, Indonesië en Vietnam, waarvan het merendeel ISO 9001 gecertificeerd.
www.pepperl-fuchs.be

Proximus
Proximus is de toonaangevende leverancier van telefonie-, internet-, tv- en netwerkgebaseerde ICT-diensten in België via zijn merken Proximus en Scarlet. Via geavanceerde geïnterconnecteerde vaste en mobiele netwerken verleent Proximus zijn klanten altijd en overal toegang tot digitale diensten en data en biedt hen ook een brede waaier van multimediacontent. Zijn filiaal BICS biedt internationale wholesaleoplossingen van topkwaliteit voor leveranciers van spraak- en mobiele datadiensten wereldwijd. Eind 2015 telde Proximus ca. 14.000 medewerkers en genereerde het 5.994 miljoen euro omzet.
www.proximus.com

Alle VIL leden

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL