Maak kennis met de 20 nieuwe VIL leden

Tijdens de eindejaarsperiode mocht het VIL 20 nieuwe leden verwelkomen. Niet alleen verladers en logistieke dienstverleners, ook andere bedrijven en organisaties hebben zich overtuigd van de voordelen van het VIL-lidmaatschap. Door aan te sluiten bij het VIL kiezen zij voor competitiviteit, innovatie, betrokkenheid, know how, netwerking en nog veel meer.

Benieuwd wie het zijn? Hieronder een voorstelling van de nieuwe leden, een overzicht van alle leden vindt u hier.

Colfridis
Colfridis is specialist in het beleveren van winkelpunten in heel België. Kleine hoeveelheden, korte doorlooptijden en een grote flexibiliteit: fijnmazige distributie vraagt fijnmazige marktkennis. Ook geconditioneerd transport is mogelijk: diepvries, chilled, geconditioneerd (temperatuur en vochtigheid) of ambiant, Colfridis zorgt voor de perfecte condities.
www.colfridis.be

Deny Logistics
Deny is een dynamisch douaneagentschap en expediteur die kan terugkijken op een eeuw geschiedenis waarin zij zowel KMO’s als multinationals tot hun tevreden klantengroep mogen rekenen. Zij voorzien stockagemogelijkheden, nationale en internationale distributie en online opvolging van stock en stockbewegingen via een intern barcodesysteem.
www.deny-worldwide.com

Euro Shoe Group
Euro Shoe Group is als moderetailer een belangrijke speler op de Benelux markt. Bij het grote publiek is het bedrijf beter bekend onder de ketennamen Avance en Shoe Discount in België en Avance en Bristol in Nederland. Hiermee bieden ze een ruim en gevarieerd aanbod van eigentijdse mode voor het hele gezin met schoenen, textiel en accessoires als core business.
www.euroshoe.com

Ewals Intermodal
Ewals Intermodal biedt geïntegreerde deur-tot-deur spooroplossingen aan op de corridor Italië – Zwitserland – Ruhr – Benelux – UK. Ze zijn een pionier in het intermodale transport per spoor. Iedere week organiseren ze 40 treinen in eigen beheer: 40.000.000 tonkilometer of wekelijks 1.600 vrachtwagens die van de weg worden gehaald.
www.ewalsintermodal.com

Hermos Transport
Hermos Transport is een familiebedrijf gestart in 1983 in Diepenbeek. Ze bieden hun klanten de ruimte om zich toe te leggen op hun core business en adviseren hen graag in hun transportvraagstuk. Hermos Transport maakt maatwerkoplossingen voor uw transportprobleem en is verantwoord onderweg voor opdrachtgevers in de Benelux en Duitsland.
www.hermos.be

Holcim
Holcim België maakt deel uit van de Zwitsere groep Holcim Ltd, wereldleider in de productie van cement en granulaten, alsook in de activiteiten van stortklaar beton, asfalt en samenhangende diensten. In België levert Holcim grondstoffen aan de voornaamste spelers uit de bouwsector, openbare werken, de industrie van stortklaar beton, prefabrikanten, enzovoort.
www.holcim.be

Kuylen, Pecqueur & Partners
Kuylen, Pecqueur en partners richt zich enerzijds op de promotie, en anderzijds vooral op de implementatie van het gebruik van alternatieve (lees: milieuvriendelijke) brandstoffen voor voertuigen. Ze leggen het accent op LPG-autogas, aardgas (CNG, LNG) en waterstof (gasvormige brandstoffen). Op aanvraag komen ook elektrische voertuigen aan bod.
www.kuylenpecqueur.be

N.Charlier Inter
Met een vloot van 81 trekkers en 150 opleggers biedt N. Charlier Inter zijn klanten regelmatige tot dagelijkse transporten naar de meest diverse bestemmingen in Europa. De regio Parijs en dagelijkse transporten Benelux van/naar de regio Rhône-Alpes vormen hierbij hun specialiteit en referentie.
www.ncharlier.be

Oracle
De business van Oracle, ’s werelds grootste bedrijfssoftwareontwikkelaar, is informatie. Al 3 decennia lang helpt Oracle allerlei bedrijven in de meest uiteenlopende bedrijfstakken om de juiste en meest recente informatie uit hun bedrijfssystemen te halen met Oracle-software en consultancy. En met succes. Van de 100 grootste bedrijven in de wereld, zijn er 98 klant van Oracle.
www.oracle.be

Race Productions – Ridley Bikes
In 1990 werd Race Productions NV opgericht, voornamelijk gespecialiseerd in het maken van frames voor lokale winkelmerken. In 1997 is Ridley ontstaan als merknaam en op enkele jaren tijd werd Ridley marktleider van racefietsen in de Belgische markt. In 2002 werd gestart met een reorganisatie om Ridley op de internationale markt te lanceren, met succes!
www.ridley-bikes.com

Renson
Renson creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design. Zij staan reeds meer dan 100 jaar synoniem voor oplossingen-opmaat, een uitmuntende en doorgedreven service in combinatie met betrouwbare, hoogperformante producten.
www.renson.be

Solutia – a subsidiary of Eastman chemical company
Solutia is een chemische multinational met een leiderspositie op verschillende markten en maakt sinds 2012 deel uit van Eastman Chemical Company. Eastman is wereldwijd actief in de chemische sector en produceert een gamma van geavanceerde materialen, additieven, vezels en gespecialiseerde chemicaliën die men kan vinden in alledaagse producten.
www.solutia.com

Telenet
Telenet is de grootste leverancier van kabeldiensten in België. Telenet spitst zich toe op het leveren van breedband, vaste en mobiele telefoniediensten en kabeltelevisie, aan gebruikers in Vlaanderen en Brussel en levert eveneens professionele communicatiediensten aan bedrijven in België en Luxemburg.
www.telenet.be

Tropack
Tropack is een industriële toeleverancier en dienstverlener met als core business het opslaan en verpakken van goederen, onderdelen en wisselstukken voor de non-food sector. Daarnaast bieden zij ook value-added services die het proces van opslag en inpak kunnen vervolledigen. Hun diensten staan de klant toe zich te concentreren op hun kernactiviteiten.
www.tropack.be

UCB Pharma
UCB Belgium is een biofarmaceutisch bedrijf dat focust op de ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen en oplossingen om het leven van mensen met ernstige ziektes aan het immuunsysteem of centrale zenuwstelsel te transformeren. Ze combineren biologie en chemie om belangrijke doorbraken te realiseren en zijn actief in ongeveer 40 landen.
www.ucb.com

United Biscuits
United Biscuits is een Engelse groep die is opgericht in 1948 na de fusie van McVitie & Price en McFarlane Lang en is vandaag in handen van het consortium Blackstone Group en PAI Partners. United Biscuits is marktleider op de koekjesmarkt in het Verenigd Koninkrijk, en is nummer 2 in Ierland, Nederland, Frankrijk en België.
www.unitedbiscuits.com

Vanderlande Industries
Vanderlande Industries ontwerpt, realiseert en implementeert material handling-systemen, inclusief bijbehorende services, voor distributiecentra, sorteercentra en luchthavens overal ter wereld. Met vestigingen wereldwijd opereren ze internationaal en zijn ze toonaangevend in hun business op alle continenten.
www.vanderlande.com

VDAB
De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding bestaat sinds 1989 en heeft een specifieke missie en opdracht. VDAB wil een snelle service aanbieden en de burger (werkzoekende, werkende en werkgever) op een zo efficiënt mogelijke manier benaderen. De nieuwste informaticatoepassingen spelen hier op in.
www.vdab.be

Wase Werkplaats
Als beschutte werkplaats stelt Wase Werkplaats dagelijks 700 mensen tewerk in 4 vestigingen. Zowel voor grote als kleine bedrijven zoekt Wase Werkplaats oplossingen op maat (verpakken en labellen, assembleren en monteren maar ook groen- en natuurbeheer) met aandacht voor hoge kwaliteit, onberispelijke hygiëne en goede werkomstandigheden.
www.wasewerkplaats.be

Withofs Transport
De term “industributie” vat in één woord de missie van Withofs Transport samen. Met de samentrekking van de woorden “industrie” en “distributie” geeft Withofs Transport aan dat de core business van de onderneming bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen via het nationaal en internationaal wegtransport van en naar de industriële bedrijven.
www.withofs.be

 

 

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL