27 nieuwe VIL leden

Deze zomer mocht het VIL een recordaantal nieuwe leden verwelkomen. Maar liefst 27 bedrijven hebben zich overtuigd van de voordelen van het VIL-lidmaatschap en maakten zich lid. Aansluiten bij het VIL is kiezen voor competitiviteit, innovatie, betrokkenheid, know how, netwerking en nog veel meer. Benieuwd wie het zijn? Hieronder een voorstelling van de nieuwe leden, een overzicht van alle leden vindt u hier.

AB InBev
AB Inbev is de wereldwijde leidinggevende brouwer die behoort tot de top vijf van bedrijven actief in consumptiegoederen. Het bedrijf telt ca. 114.000 medewerkers en is tevens leider in de bierindustrie op het vlak van initiatieven met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen.
www.ab-inbev.com

Alders Transport
Alders is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Belgische transport- en logistieke sector, met een sterke specialisatie in logistieke oplossingen voor de staal-, non-ferro-, bouwmate­rialen-, dranken- en papiersector. Een sterk partnernetwerk laat Alders Transport toe een Europese dienstverlening aan te bieden.
www.alders-transport.be

AMP
AMP is de grootste persdistributeur in België. Naast de distributie van de nationale perspublicaties is AMP ook verantwoordelijk voor een belangrijk deel van de buitenlandse persdistributie. Zij verdelen momenteel een 300-tal kranten en meer dan 5.000 magazines.
www.ampnet.be

Aviapartner
Aviapartner biedt sinds meer dan 60 jaar luchthavendiensten op maat van de klant in 28 Europese steden. Aviapartner wil lei­dinggevend zijn in kwaliteit door een vriendelijke en betrouwbare service, op tijd en met prioriteit voor veiligheid.
www.aviapartner.aero

BE-Trans
BE-Trans is een jong en dynamisch transportbedrijf, actief in containervervoer vanuit de haven van Antwerpen, Zeebrugge en van Rotterdam naar heel Europa. Het bedrijf werd opgestart in 1998 en beschikt momenteel over maar liefst 70 trekkers en een 140-tal opleggers.
www.be-trans.be

Belspeed
Belspeed is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de modelo­gistiek. Vanuit hun vestigingen bedienen zij elke dag honderden klanten en zorgen 120 medewerkers dagelijks voor de uitlevering van tienduizenden stuks in België en verder in Europa.
www.belspeed.eu

Brantano
Brantano wil in het middensegment van de markt dé referentie zijn voor schoenen voor de hele familie. Met het oog hierop stelt de groep een brede waaier aan (sport)schoenen en verwante artikelen aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. Brantano telt vandaag 130 winkels in de Belux en daarenboven nog eens 148 winkels in het Verenigd Koninkrijk.
www.brantano.be

Coca-Cola Enterprises Belgium
Al meer dan 125 jaar genieten miljoenen mensen van Coca-Cola, een van de sterkste wereldmerken. In België en Luxem­burg stelt Coca-Cola Enterprises meer dan 2.777 medewerkers tewerk, verspreid over 11 vestigingen. De vestiging in Wilrijk is één van de meest milieuvriendelijke bottelarijen van Coca-Cola wereldwijd.
www.cocacolabelgium.be

Commotie
Commotie creëert en realiseert duurzame communicatie. Het adviseert bedrijven, overheden en organisaties op het vlak van de aansluiting van de interne en de externe communicatie op hun strategie. De missie van Commotie, ‘communicatie met toekomst’, wijst daarbij de weg.
www.commotie.be

Decathlon Benelux
Decathlon is dé specialist in sport- en vrijetijdsartikelen met 13 winkels in België en 1.700 mensen die er worden tewerkgesteld. Decathlon stelt alles in het werk om de klant innovaties en producten op maat aan te bieden, in gezellige en ruime winkels, tegen lage prijzen en met het best mogelijke technische advies.
www.decathlon.be

Ecolight Systems
Ecolight Systems is leverancier van duurzame inductieverlich-ting voor op de werkvloer. Door haar unieke eigenschappen is inductieverlichting een energiezuinige en onderhoudsvriendelijke vervanger van de standaard metaalhalogeenlampen met een langere levensduur en prima kleurweergave.
www.ecolightsystems.be

Engels Logistics
Engels Logistics is leverancier van producten in dienst van logistiek en een beter milieu, met een sterke nadruk op duur­zaamheid. Het assortiment biedt o.a. magazijn- en transport­bakken, verpakkingen voor meervoudig gebruik, pallets en palletboxen, lekbakken en afvalcontainers.
www.engels.eu

Europal Logistics
Europal co-creëert samen met de klant innovatieve verpakkingsoplossingen. Ze ontwerpen, produceren en verkopen een breed gamma aan verpakkingsapplicaties in golfkarton en honingraat­karton, evenals beschermende hoekprofielen in standaard en unieke XL-maten.
www.europal-logistics.com

H.J. Heinz Belgium
Heinz behoort tot één van de grootste voedingsmiddelencon­cerns ter wereld. De fabriek in Turnhout produceert portieverpakkingen met een hoge graad aan flexibiliteit en innovatie in zowel producten als verpakkingen. De nieuwe ‘SqueezMe’-productlijn in Turnhout is uniek in de wereld.
www.heinz.be

Hoppecke Belgium
Hoppecke heeft het breedste productprogramma in de industriële batterijsector, gebaseerd op een eigen lood en nikkel-cadmium productie. Het bedrijf heeft een eigen sales en service organisatie met 16 dochterondernemingen over de gehele wereld. De Belgische vestiging bevindt zich in Zemst.
www.hoppecke.be

Hubo
Hubo is een 100 % Belgische organisatie met meer dan 120 winkels verspreid over heel het land. Hubo richt zich op de doe-het-zelf markt met een uitgebreid en hoog kwalitatief assorti­ment merkproducten en met een winkelaanbod van ca. 25.000 artikelen voor zowel de occasionele hobbyist als de gedreven doe-het-zelver.
www.hubo.be

Internationaal Transport Gheeraert
Transport Gheeraert staat sinds 1951 als logistieke partner ter beschikking van zijn klanten. Het gamma van diensten is zeer uitgebreid gaande van internationaal transport met volle vrachten, uitzonderlijk vervoer, tractie, ADR-transport, opslag en handling tot distributie op palletniveau.
www.gheeraert.be

Leghorn-Perfra
Leghorn-Perfra is een leidinggevend producent van ladingbe­scherming en fraude-aantoonbare veiligheidszegels en veilig­heidssystemen. Het bedrijf zet zich in het bijzonder in bij de ontwikkeling van vernieuwende producten en doeltreffende op­lossingen die kunnen bijdragen aan de strijd tegen alle soorten diefstallen en fraude.
www.leghornperfra.com

PearlChain
PearlChain is een softwarehuis dat applicaties ontwikkelt om bedrijven te helpen “lean processing” te implementeren in hun globale Supply Chain. Dit alles is gebaseerd op de flow en de re­actietijden in de end-to-end value chain. De SCM tool omvat alle gebruikelijke ERP-functionaliteiten maar kan eveneens bovenop bestaande oplossingen komen.
www.pearlchain.net

RA Company
RA Company, een Benelux onderneming, is exclusief verdeler van topmerken als CamelBak, Buff, Skins, Fitflop en GlaGla. Customer service, topkwaliteit producten en snelle leveringen staan hoog in het vaandel. Zij richt haar activiteiten op een aantal specifieke sportbranches: de buitensport, de fiets-sport en de motorsport.
www.racompany.be

SJM Coordination Center
St. Jude Medical met hoofdkwartier in St Paul, Minnesota, ontwikkelt medische technologie en diensten om behandelaars van cardiale, neurologische en chronische pijnpatiënten meer controle te geven. Ze zijn een belangrijke speler in de sector van medische en farmaceutische apparatuur en uitrusting.
www.sjm.com

Seabridge
Seabridge is een distributieplatform voor ongebrande koffie dat in 2010 door de koffietrader Efico in de Zeebrugse achterhaven werd geopend. Het 20.000 m2 grote op- en overslagcentrum heeft een opslagcapaciteit van 330.000 zakken koffie en beant­woordt aan de hoogste standaards inzake veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en milieu.
www.seabridge.eu

Stow International
Als onderdeel van de Kardex Group behoort Stow International tot de meest toonaangevende aanbieders van statische opslag- en stellingsystemen. Zij beschikken over 3 productievestigingen en leveren producten en diensten in meer dan 30 landen – met de knowhow van ruim 2.000 medewerkers.
www.kardex-stow.be

Transics International
Transics International, opgericht in 1991, ontwikkelt en com­mercialiseert fleetmanagementoplossingen voor de trans­port- en logistieke sector. Dankzij vele jaren ervaring, grondige R&D-inspanningen en een intensieve focus op klantervaring, is Transics International de leidende Europese speler in haar sector geworden.
www.transics.com

UTi Belgium
Met 360 kantoren en 240 logistieke centra in 60 landen is UTi wereldwijd leidinggevend op het vlak van supply chain manage­ment met focus op de logistieke keten van de klant. In België is UTi vertegenwoordigd in Antwerpen, Zaventem, Oevel en Houdeng.
www.go2uti.com

Van Looy Group
Van Looy Group is een middelgroot raadgevend ingenieursbureau op het gebied van architectuur, bouw en installatie-techniek. Bij Van Looy Group kunt u terecht voor advies of voor een ontwerp van een nieuwbouw of renovatie van een logistiek centrum, laboratorium, R&D-center of datacenter.
www.vanlooy.com

Vincent Logistics
Vincent Logistics is een Belgisch logistiek bedrijf dat wereldwijde logistieke oplossingen aanbiedt. Ze beschikken over 25.000 m² buitenopslag en 58.000 m² binnenopslag die voldoen aan de strengste eisen. Hun distributiecentra zijn gesitueerd in het centrum van Europa. 60 % van de Europese koopkracht kan worden bediend binnen de 24 uur.
www.vincentlogistics.com

 

 

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIL