20 nieuwe VIL leden

De voorbije twee maanden mocht het VIL 20 nieuwe leden verwelkomen. Niet alleen verladers en logistieke dienstverleners, ook andere bedrijven en organisaties  hebben zich overtuigd van de voordelen van het VIL-lidmaatschap. Door aan te sluiten bij het VIL kiezen zij voor competitiviteit, innovatie, betrokkenheid, know how, netwerking en nog veel meer. Benieuwd wie het zijn? Hieronder een voorstelling van de nieuwe leden, een overzicht van alle leden vindt u hier.

Bayer
Bayer MaterialScience is een toonaangevende producent van hoogwaardige materialen en innovatieve systemen voor tal van producten uit het dagelijkse leven. De belangrijkste afnemers zijn de auto- en bouwindustrie, de elektro/elektronicabranche, alsook fabrikanten van sport- en vrijetijdsartikelen, verpakkingen en medisch-technische producten.
www.bayermaterialscience.com

Biobest
Biobest is wereldwijd een autoriteit op het gebied van bestuiving en biologische bestrijding in beschermde teelten en is volop bezig met de ontwikkeling van producten voor openluchtteelten. Biobest zet zich in om klanten te helpen hun economische en ecologische doelstellingen te realiseren door het bieden van betrouwbaar en effectief advies en kostenefficiënte producten.
www.biobest.be

Brussels Airlines Cargo
Brussels Airlines Cargo is het post- en luchtvrachtdepartement van Brussels Airlines. Met Brussels Airport als draaischijf, biedt Brussels Airlines Cargo de beste cargodiensten binnen Europa en van en naar Afrika. Brussels Airlines Cargo vervoert alle cargo toegelaten voor transport op passagiersvliegtuigen, binnen de afmetingen van de laadruimen en uitgezonderd waardevolle items.
www.brussels-airlines.com

Codit
Codit startte ruim tien jaar geleden als Microsoft BizTalk Server specialist en is uitgegroeid tot een expert in business integratie die wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services aanbiedt. Vandaag gebruikt Codit verschillende Microsoft technologieën in integratieprojecten en biedt ook integratie als dienst aan via Codit Integration Cloud.
www.codit.eu

Conway – The Convenience Company
Conway The Convenience Company België is een onderdeel van het Duitse Lekkerland AG & Co. KG en voert een zeer breed assortiment van food en non-food artikelen die perfect op de behoeften van de moderne consument aansluiten. Conway beschikt over een fijnmazig en professioneel distributienetwerk dat garant staat voor een snelle en correcte levering.
www.conway.be

Cooltrans
Cooltrans maakt deel uit van TDL Group. TDL Group bestaat uit 9 verschillende transportbedrijven, elk actief binnen een aantal nichemarkten. Door de 9 bedrijven onder 1 entiteit onder te brengen, verhoogt hun slagkracht en kan er een grotere flexibiliteit, service en kwaliteit gegarandeerd worden. Dankzij de uitgebreide vloot kan TDL nagenoeg alle transportopdrachten aan.
www.tdlgroup.be

Deceuninck
Deceuninck is een geïntegreerde groep van wereldformaat die gespecialiseerd is in compounding, matrijzenbouw, ontwerp, ontwikkeling, extrusie, veredeling, recyclage en spuitgieten van kunststofraamsystemen, -profielen en -dichtingen en houtcomposiettoepassingen voor de bouwindustrie. Deceuninck stelt 3.000 mensen te werk in 25 landen, waarvan 700 in België.
www.deceuninck.com

Eandis
Eandis is een onafhankelijk dienstverlenend bedrijf dat exploitatietaken uitvoert voor de distributienetbeheerders voor elektriciteit en aardgas Gaselwest, IMEA, Imewo, Intergem, Iveka, Iverlek en Sibelgas. Dag en nacht brengen zij op een veilige, betrouwbare en kostenbewuste manier elektriciteit en aardgas tot bij elke klant in 239 steden en gemeenten.
www.eandis.be

Envisan
Envisan werd opgericht in 1992 als gespecialiseerd bedrijf in bodem- en grondwatersanering en maakt sinds 1996 deel uit van de Groep Jan De Nul. Envisan is zeer deskundig en bedreven in de sanering van grondwater, de reiniging van vervuilde gronden, de bouw en sanering van stortplaatsen alsook in de behandeling van slib, bagger en ruimingspecie.
www.envisan.be

Fabricom
Elektriciteit, instrumentatie, mechanica, industriële pijpleidingen, automatisering, procesbesturing en bijbehorende diensten… Fabricom staat voor meer dan 60 jaar ervaring en knowhow op het vlak van technische installaties. Ze zijn actief over de hele waardeketen en hun aanbod omvat dan ook een brede waaier van multidisciplinaire competenties.
www.fabricom-gdfsuez.com

HAVI Logistics
HAVI Logistics is een “Lead Logistics Provider” in de sector van de voedingswaren: een logistieke dienstverlener voor zowel diepgevroren, gekoelde als voor producten op normale omgevingstemperatuur. HAVI Logistics is sterk gefocust op kwaliteit, voedselveiligheid en kostenbeheersing met de nodige aandacht voor mens, milieu en maatschappij.
www.havi-logistics.com

KATHO
Bij KATHO kies je uit 18 professionele bacheloropleidingen en een ruim aanbod aan afstudeerrichtingen en keuzetrajecten, verspreid over 4 campussen in West-Vlaanderen: Kortrijk, Roeselare, Tielt en Torhout. Binnen het departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde is het mogelijk de veelzijdige afstudeerrichting ‘Logistiek management’ te kiezen.
www.katho.be/hantal

Knauf Gips
Het bedrijf Knauf, opgericht in 1932 in Duitsland, heeft van gips een onmisbaar materiaal gemaakt binnen het domein van de afwerking van gebouwen. Met de jaren heeft het aanbod van Knauf de professionals over de hele wereld overtuigd. Ondertussen is het gamma aanzienlijk uitgebreid zodat het tegemoet kan komen aan alle behoeften van deze sector.
www.knauf.be

Logflow
Logflow , opgericht in 2000, helpt als bureel voor logistiek advies de klant keuzes te maken en te kiezen voor de juiste logistieke oplossing. Logflow is gespecialiseerd in het herdenken van magazijnomgevingen, zowel in productie als distributie, waardoor een magazijnconcept ontstaat met competitief voordeel.
www.logflow.be

Owens Corning
Owens Corning is opgericht in 1938 en uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van glasvezeltechnologie. Ze zijn al meer dan 50 jaar een US Fortune 500 company en marktleider in hun segmenten. Met 15.000 medewerkers in 28 landen werken ze aan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan klanten over de hele wereld.
www.owenscorning.eu

Saint-Gobain Construction Products Belgium
De Saint-Gobain Groep is de onbetwiste marktleider van innovatieve gipssystemen op basis van gipsplaten en pleisters. Gyproc® is een divisie van de groep en biedt vandaag oplossingen voor alle vragen en eisen, zowel in de niet-residentiële als in de residentiële sector. Enkel Saint-Gobain Groep mag de geregistreerde merknaam Gyproc gebruiken in de Benelux.
www.gyproc.be

Spring Global Mail
Spring Global Mail is een van ’s werelds grootste aanbieders van internationale postdiensten voor de zakelijke markt. Ze zijn een joint venture van de 2 meest dynamische en gewaardeerde postorganisaties ter wereld: PostNL (Nederland) en Royal Mail (Verenigd Koninkrijk) en hebben 600 medewerkers in 15 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Diemen, Nederland.
www.springglobalmail.com

Stanley Black & Decker
Vandaag de dag is Stanley Black & Decker een gevestigde naam op de markt van kwaliteitsproducten voor doe-het-zelf gebruik in en rondom het huis. Met producten die in meer dan 100 landen op de markt zijn en met ongeveer de helft van de inkomsten buiten de Verenigde Staten, is Stanley Black & Decker de marktleider in haar bedrijfstak.
www.stanleyblackanddecker.com

Transport Mervielde
Transport Mervielde is een zelfstandig transportbedrijf, gespecialiseerd in het vervoer van gevaarlijke en niet-gevaarlijke vloeistoffen in tankwagens en tankcontainers doorheen Europa. Professionele medewerkers, jarenlange ervaring en een stevige administratieve support dragen bij tot het verlenen van passende oplossingen voor de logistieke problemen van de klant.
www.mervielde.be

Transport Verbessem
Transport Verbessem is in 1943 gestart als lokale melkophaler en nu bijna 70 jaar later uitgegroeid tot logistieke partner. In de sector van de frisdranken zijn zij specialist, maar zij kunnen ook allerhande andere transporten vervoeren, zeg maar al wat op een pallet staat. Daarnaast beschikken ze ook over 20.000 m magazijn waarin ze verschillende logistieke diensten aanbieden.
www.verbessem.be

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL