Reserveer een gratis testkit ‘Social Distancing Alarms’ voor uw bedrijf

VIL bezorgt 300 bedrijven met fysieke logistieke activiteiten in Vlaanderen een gratis testkit met wearables die de social distancing regels helpen respecteren. 

Welke devices zitten in de testkit?

De testkit bevat devices van vier verschillende technologiebedrijven: Flanders Make, Rombit, Lopos, Option/Crescent en Pozyx. Het gaat om draagbare toestellen met polsband of lanyard, waar geen extra infrastructuur voor nodig is. In de testkit zit ook een handleiding, een oplader, de door VIL opgestelde testscenario’s en een checklist.

Wie kan een gratis testkit bestellen?

Enkel bedrijven met fysieke logistieke activiteiten in Vlaanderen. De 300 reservaties gebeuren volgens het principe van “first come, first served”. Maximum één testkit per bedrijf.

Hoe gaat u te werk?

U volgt de testscenario’s die door VIL opgesteld werden en koppelt nadien uw bevindingen via een online bevraging terug. 

Hoe geraakt de testkit tot bij u?

De testkit wordt gratis geleverd door een koerier, in twee zendingen. De eerste levering is gepland op donderdag 14 mei, de tweede op 26 mei, tussen 9 uur en 17 uur. Geef zeker de juiste contactgegevens door van de persoon die de testkits in ontvangst zal nemen.


Alle testkits zijn gereserveerd. Bestellingen zijn niet langer mogelijk. 


Met dank aan het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) voor de goedkeuring van dit project via versnelde procedure.

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIL