en
        |  en

Dienstverlening

Ons team van specialisten met ruime logistieke operationele ervaring staat tot uw dienst om individueel advies op maat te verstrekken.
Wij kennen de noden van de klant en zetten de juiste mensen op de juiste plaats.

Inhouse workshops

Momenteel bieden wij volgende inhouse workshops aan: Trendradar en Exoskeletons.

Voor meer informatie kan u terecht bij:

– Trendradar (kris.neyens@vil.be)

– Exoskeletons (luc.pleysier@vil.be)

Tarieven

  • Leden: € 850,00/dag, excl. BTW
  • Niet-leden: € 980,00/dag, excl. BTW

Als erkende dienstverlener voor de kmo-portefeuille (DV.A211466 en DV.O211464) kunnen ondernemers subsidie krijgen voor de door VIL geleverde diensten.


Enkele getuigenissen

OVAM

“Ik hou eraan VIL en partners heel erg te bedanken voor de constructieve samenwerking bij het uitvoeren van de studie ‘Voedseldistributieplatformen en Logistiek’. Ik ben ervan overtuigd dat de resultaten zullen bijdragen aan de verdere groei van de Voedseldistributieplatformen in Vlaanderen.”

ING

ing-website“We hebben voor onze havenstudie editie 2017 voor het eerst samengewerkt met VIL. Hun inbreng was verfrissend. Ze brachten het idee aan om een enquête te organiseren die de theorie zou toetsen met de realiteit. Een schot in de roos. Mede dankzij het netwerk van VIL haalden we een buitengewone succesratio en dat op het hoogste niveau van de betrokken ondernemingen.”

De Boer Waterproofing Solutions

“Wij zijn een producent van kwalitatief hoogstaande bitumineuze dakdichtingsmembranen en door onze gestage groei op zoek naar een uitbreiding van onze opslagcapaciteit. De geografisch ingesloten ligging, op de grens van de industriezone en de woonwijk, verplicht ons erg creatief om te gaan met de beschikbare ruimte. Onder de deskundige begeleiding van VIL en hun mee ‘out of the box’ denken, kwamen we erg efficiënt en doelgericht tot een voorstel van een semi hoogbouw magazijn, bediend door AGV’s. VIL was voor ons in dit ganse traject een partner die onze verwachtingen meer dan inloste.”

DP World

DP World“De opdracht voor het pragmatisch onderzoek naar de impact van mogelijke maatregelen tot reductie van wachttijden van vrachtwagens aan de containerterminals van het Deurganckdok werd door VIL tot onze volle tevredenheid en binnen het tijdsschema uitgevoerd”.

 

Coca Cola

“Voor ons transport project werkten wij samen met VIL. Wij kozen voor VIL omdat zij het best aansloten bij onze noden, alsook voor hun rechttoe rechtaan aanpak. Het VIL-team heeft de kennis en ervaring en, belangrijk voor ons project, een uitgebreid netwerk. Kortom, alle noodzakelijke ingrediënten voor een succesvolle samenwerking!”.

Komono

komono-2“Gezien de snelle groei van Komono dachten wij aan RFID oplossingen om onze voorraden beter te beheren. Maar hoe en wanneer begin je hier aan? VIL heeft een uitgebreide expertise in deze materie en was voor ons de geknipte partner.
Er wordt praktisch te werk gegaan, op het tempo van de klant en met veel aandacht voor kennisoverdracht, waardoor je zelf in staat bent de juiste beslissingen te nemen. Wij zijn dan ook heel tevreden over het resultaat.”

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!