Alternatieve brandstoffen voor wegtransport

Rijden vrachtwagens en bussen straks op waterstof, aardgas of elektriciteit? Eén ding staat vast: duurzame technologieën zullen de transportsector ingrijpend veranderen. 
Maar in welke technologie moeten transportbedrijven investeren? Welke kostprijs hangt daaraan vast? En hoe denkt de sector over duurzaam transport?

Fuel for the Future: krijg als eerste de resultaten van de studie
Op 3 juni om 13u kom je als eerste de conclusies te weten van Fuel for the Future, met een helder overzicht van alternatieve brandstoftypes en hun kostprijs, klimaatimpact en operationele mogelijkheden.

‘Fuel for the Future’ is een initiatief van ING is samenwerking met Thomas More Hogeschool, VIL en Logistics in Wallonia.

Voor VIL zal Kris Neyens spreken, supply chain expert en Manager Internationalisering bij VIL. Hij is betrokken bij zowel regionale als internationale innovatieprojecten met een focus op nieuwe en alternatieve transportmodi en oplossingen. 

Meer informatie over het webinar en de mogelijkheid om u voor dit webinar te registreren, vindt u hier: https://www.ing-events.be/transportstudie2021/nl/ 

 

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

VIL
VIL