VIL Themacafé “Introductie van de Lean-cultuur in de sociale economie-omgeving”.

Op donderdag 27 juni 2013 van 18u00 tot 21u00 organiseert het VIL een themacafé rond het thema Introductie van de Lean-cultuur in de sociale economie-omgeving”.

Het themacafé is voorbehouden voor VIL-leden en gaat door bij de De Kringwinkel, Deurnsebaan 52, 2170 Merksem.

“Lean manufacturing is niet meteen een term die je in de sociale economie zou verwachten.  Toch past de Kringwinkel Antwerpen de principes van deze managementfilosofie toe op zijn werking. Het afgelopen jaar is de organisatie daardoor competitiever geworden, speelt korter op de bal en biedt klanten een hogere kwaliteit tegen lagere kosten.” (uit De Kwaliteitskrant van 12/2012).

Ten uitzonderlijke titel biedt de kringwinkel ons een blik achter de schermen van het centrale Kringwinkelmagazijn in Antwerpen vanwaar de verdeling naar de verschillende kringloopwinkels gebeurt. Komosie vzw is de koepel.

Het thema van de avond wordt ingeleid door Jurgen Blondeel, begeleider kwaliteitszorg van Komosie vzw, de koepel van milieuondernemers in de Sociale Economie die meer dan 110 tweedehandswinkels overkoepelt, en Danny Vercauteren, Directeur van de Kringwinkel Antwerpen.

Zoals steeds verloopt dit alles in een ontspannen sfeer, bij een hapje en een drankje. Uiteraard is deze avond voor u, als VIL-lid, geheel kosteloos.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 25 personen. Snel inschrijven is de boodschap!

Inschrijven via uitnodiging.

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL