Ontbijtworkshop Logistieke Clusters

Het VIL neemt samen met zijn Nederlandse zusterorganisatie Dinalog deel aan het Europese project SoCool@EU. De voorbije maanden voerden beide organisaties een uitgebreide studie en bevraging bij hun leden uit om de noden en behoeften van de logistieke sector in kaart te brengen. Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen!

Tijdens deze ontbijtsessie stellen wij u in primeur de resultaten voor. Wilt u mee nadenken over hoe we groei van de logistieke sector kunnen stimuleren of over de onderwerpen die aan bod moeten komen in toekomstige Europese projecten? Kom dan zeker naar deze interactieve ontbijtworkshop.

Programma

8u30: Ontbijt

9u00: Verwelkoming en introductie door Liesbeth Geysels, Algemeen Directeur VIL

9u05: Innovatie in de logistieke sector: resultaten van de benchmarkstudie in de Netherlands southwest & Flanders Cluster door Francis Rome, Directeur Externe Relaties VIL

9u30: Brainstormsessie over potentiële thema’s voor nieuwe EU-projecten o.l.v. IWT-innovatieadviseurs Danny Bobrowicz en Bjorn Kiekens

11u00: Einde

Praktisch

Woensdag 26/09/2012
8u30 – 11u00
VIL – Koninklijkelaan 76 – B-2600 Berchem

VIL leden kunnen inschrijven kan door een e-mail met hun naam, de naam van het bedrijf en hun functie te sturen naar informatie@vil.be met vermelding van ‘Ontbijtsessie SoCool@EU’.

Deelname is voor VIL leden geheel gratis. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt, eerst is eerst.

Meer informatie over het project

Contact bij het VIL

 

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL