Infosessie Lean and Green

Met 44 Lean and Green award winnaars in Vlaanderen en weldra de eerste 9 in Wallonië is Lean and Green nauwelijks twee jaar na de start in België een groot succes. Ondertussen rijden meer dan 600 Belgische vrachtwagens rond met het bekende groene logo en  prijkt het ook op e-mails, websites, en zelfs op gevels van gebouwen.

Lean and Green brengt bedrijven samen die duurzame keuzes maken die goed zijn voor milieu, samenleving én portemonnee. Alternatieve brandstoffen en energie-efficiëntie van vloten en gebouwen  zijn meer dan ooit actuele thema’s.

20 % CO2-reductie op vijf jaar: het is een haalbare kaart. En het loont… Uit de eerste jaarlijkse rapportage van award winnaars blijkt dat CO2-reductie en kostenbesparing daadwerkelijk hand in hand gaan.

HOE LEAN AND GREEN WORDEN?

Op donderdag 13 maart komt u bij een broodje van 12-13u tijdens een korte infosessie bij het VIL te weten hoe u Lean and Green kan worden.

Hoe gaat het in zijn werk? Hoe moet zo’n plan van aanpak eruit zien? Hoe ziet de planning eruit? Hoeveel kost het? Wat na de award? U krijgt een antwoord op deze en vele andere vragen.

Inschrijven:
Het is niet meer mogelijk om in te schrijven.

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL