en
        |  en

Agenda: Waar is het VIL aanwezig

LEVITATE webinar: the future impacts of automation in freight transport

De LEVITATE webinar is een samenwerking tussen ALICE en VIL en geeft een inzicht in zelfrijdende voertuigen als oplossingen in vrachtvervoer. 
Wie nieuwsgierig is in recepte innovaties in zelfrijdend vrachttransport en onderzoek naar de impact en opportuniteiten in een stedelijke context, kan deze webinar volgen door zich hier te registreren.

Track & Trace Event 4 Industry & Logistics

De technologie van Track & Trace wordt reeds verschillende jaren toegepast, maar nog altijd hebben heel wat systeembouwers en technische experten in bedrijven er moeite mee om de juiste oplossing voor hun T&T-vraagstuk te vinden. Daarom organiseert Agoria op 24 oktober het ‘Track & Trace’-event, waar ze dieper ingaan op de technische mogelijkheden om een T&T-project te realiseren. Dit programma wordt aangevuld met enkel cases en een lezing door VIL-projectleider Luc Pleysier, die duiding zal geven over de toepassingsdomeinen binnen de logistiek. 

BITO Colloquium: The New Roaring Twenties

Op woensdag 23 oktober organiseert BITO in San Marco Village in Schelle het Colloquium: The New Roaring Twenties. Het thema van de dag is: Nieuwe vormen van goederentransport, logistiek en transportorganisatie. Kris Neyens, VIL manager Internationalisering zal op dit event spreken over ‘Ontwikkelingen van nieuwe vormen van transport in alle transportmodi’.  Meer informatie over inschrijvingen […]

CEO-debat: Deeleconomie in de transportsector

Kom luisteren naar wat Serge Gregoir (Eutraco group), Gert Snel (Gert A.C. Snel), Filip de Clercq (Gilbert De Clercq), Frank Coppens (Remitrans), Lode Verkinderen (TLV) en Liesbeth Geysels (VIL) te vertellen hebben over deeleconomie binnen de transport sector na hun ervaring met het Cambion-project op de Transport & Logistics beurs 2019.

Infosessie Milieu-actualiteit

Op 11 juni is Steve Sel, VIL Manager Projecten en Valorisatie als spreker aanwezig op de infosessie ‘Milieu-actualiteit’ georganiseerd door Fevia Vlaanderen.

Transport Logistic – München

Op donderdag 6 juni 2019 zal VIL projectleider Gunther Storme als spreker aanwezig zijn op de beurs Transport Logistic in München.

Logistieke Hotspots & Warehousing

Op 9 mei 2019 vindt het event ‘Logistieke Hotspots & Warehousing’ plaats in Laakdal. Dit event voor vastgoed- en logistieke directeuren en managers geeft een actueel overzicht van de marktontwikkelingen op het gebied van bedrijventerreinen, de logistieke sector en industrieel vastgoed. Kris Neyens, VIL manager Internationalisering, zal de slotpresentatie geven over de positie van België in de Europese markt.

Geneesmiddelendistributie in zorginstellingen

VIL projectleider Ludo Sys is op 9 mei 2019 spreker tijdens een namiddagsessie georganiseerd door Hospital Logistics. Het thema van deze sessie is geneesmiddelendistributie in zorginstellingen. Ludo Sys zal er een uiteenzetting geven over de VIL pilot bij AZ Delta rond decentrale geneesmiddelendistributie in de ziekenhuisapotheek.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!