Aid measures

Agentschap Innoveren & Ondernemen

www.vlaio.be

sponsorlogo-compact-smal

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen stimuleert en ondersteunt innovatie en ondernemerschap en draagt bij aan een gunstig ondernemersklimaat.

Ondernemers kunnen met hun vragen terecht op het gratis nummer 0800 20 555 of via mail: info@vlaio.be.

Innovatiecentrum

www.innovatiecentrum.be

innovatiecentrumDe vijf Innovatiecentra in Vlaanderen vormen ieder een lokaal aanspreekpunt voor bedrijven rond innovatie. Ze bieden individuele ondersteuning bij jouw innovatieproject. Dat doen ze in de eerste plaats door je te begeleiden naar geld voor innovaties en naar de juiste kennis en partners. Daarnaast bieden ze verschillende diensten en adviezen, die je helpen om je innovatief idee uit te werken tot een succesvol product, steeds praktisch en op maat van de KMO.

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een laagdrempelige en interactieve webtoepassing waarlangs ondernemers subsidies kunnen bekomen van de Vlaamse overheid voor ondersteuning in hun processen van ondernemen, innoveren en internationaliseren.

Via de kmo-portefeuille zijn er subsidies mogelijk voor opleiding en advies, die worden ingekocht bij erkende dienstverleners, waaronder het VIL. Dankzij deze erkenning (DV.A211466 en DV.O211464) kunnen ondernemers bovendien overheidssteun krijgen voor onze adviesdiensten en trainingen.

Meer informatie over deze steunmaatregel: www.kmo-portefeuille.be of neem contact op met Dirk De Vylder (dirk.devylder@vil.be of 03/229 05 03).

VIL stands for a strong logistical Flanders

About VIL

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 3 229 05 00
E: info@vil.be
VAT: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIL