VIL Nieuws

Log!ville wordt tijdelijk vaccinatiecentrum

Log!ville, het logistieke demo- en belevingscentrum van VIL, wordt tot eind juli het vaccinatiecentrum voor de Rupelstreek en Aartselaar. Uit goodwill en burgerzin verschuift VIL de geplande opening van juni naar september 2021. De demonstratiehal van 1300 m² aan de achterzijde van het gebouw leent zich perfect als vaccinatiecentrum en werd door de gouverneur, burgemeester, politie en brandweer beschouwd als perfect voor de vaccinatie van de 70.000 bewoners in de regio.  

Minister-president zet VIL-project in de kijker

Jan Jambon, minister-president van de Vlaamse regering, zette gisteren VIL in de kijker tijdens de officiële inhuldiging van de nieuwe Eutraco gebouwen in Willebroek. Het nieuwe MG park De Hulst langs het kanaal van Willebroek wordt het allereerste energie- en carbonneutraal logistiek center van België. VIL-lid Eutraco neemt er op 14 januari 2021 zijn nieuwste logistieke stek van 40.000 m2 in gebruik.

Maak uw transport duurzamer met het VIL Lerend Netwerk Multimodaal Transport

Het derde Lerende Netwerk van VIL staat in het teken van Multimodaal Transport. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van spoor en binnenvaart om uw transporten te verduurzamen? Schrijf u dan snel in en wordt lid van een beperkte groep professionals die van elkaar zullen leren en concrete oplossingen zullen zoeken voor gedeelde uitdagingen.

Persbericht: VIL wil verouderd postadressysteem voor pakjesbelevering afschaffen

Het huidige postadressysteem is niet aangepast aan de huidige logistieke vereisten voor het leveren van goederen. VIL wil hier, met het nieuwe project Delivery Booster, verandering in brengen door het ontwikkelen van een applicatie die bedrijven toelaat meer gedetailleerde locatiecodes vast te leggen met een daaraan gekoppeld bezorgpaspoort met leverspecificaties en wensen.

Blijf op de hoogte van onze activiteitenMeer nieuws »
VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIL