VIL Nieuws

Coronavirus – maatregelen zomer 2020

Conform de instructies van de overheid is ons kantoor in Berchem tot het einde van augustus gesloten. Al onze medewerkers blijven wel aan het werk via telewerk en zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar.

Persbericht: Nieuw roro-concept via binnenvaart technisch mogelijk maar voorlopig nog te lage capaciteit

Een roro-lijndienst opzetten om trailers te vervoeren over korte afstand via de binnenvaart in Vlaanderen, dit vormde het uitgangspunt van het VIL-project Trailer on Barge Shuttle. Dit unieke concept blijkt technisch perfect haalbaar, maar kan op dit moment nog niet concurreren met de prijzen van door-to-door wegvervoer. Samenwerking tussen verschillende bedrijven is cruciaal om hier verandering in te brengen. Dat blijkt uit de resultaten van het VIL-project, dat samen met twaalf bedrijven de voorwaarden in kaart heeft gebracht.

Coronamaatregelen voor bezoekers

Vanaf nu mogen externe bezoekers terug naar het VIL kantoor komen indien er social distancing gegarandeerd kan worden en indien een fysieke meeting aangewezen is. Om de veiligheid van onze medewerkers en externe bezoekers te kunnen garanderen, vragen wij om enkele maatregelen in acht te nemen.

Blijf op de hoogte van onze activiteitenMeer nieuws »
VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIL