en
        |  en

VIL Nieuws

Vacature: Projectleider

Om zijn team te versterken is VIL op zoek naar een projectleider. De hoofdtaak van de projectleider bestaat uit het opzetten en uitvoeren van innovatieve logistieke projecten met bedrijven, zowel op regionaal als op internationaal vlak. Ook zal verder invulling worden gegeven aan het structureel partnership met FIT.
Geïnteresseerd in deze boeiende functie? Laat het ons snel weten!

Vacature: Projectleider op zelfstandige basis voor Log!Ville

VIL is op zoek naar een projectleider op zelfstandige basis voor het gloednieuwe logistieke demonstratiecentrum Log!Ville. Log!Ville moet dé ontmoetingsplaats en innovatieve belevingsruimte voor logistiek Vlaanderen worden. Bekijk snel of deze vacature iets voor jou is en join our team!

Request for Proposal SWITCH ‘Werkplekuitwisseling voor werknemers’

VIL wenst als Speerpuntcluster Logistiek te participeren aan de oproep van het Europees Sociaal Fonds (ESF) m.b.t. ‘werkplekuitwisseling voor werknemers’. De focus van deze ESF-oproep ligt op het versterken van competenties en talenten van werknemers op een vernieuwende en verrijkende manier. Individuele werknemers krijgen de kans om mee te draaien in een andere, nieuwe, prikkelende werkomgeving en scherpen on-the-job hun competenties en talenten aan. VIL wenst voor dit project beroep te doen op een gespecialiseerde dienstverlener en schrijft hiervoor een Request for Proposal uit.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten Meer nieuws »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!