en
        |  en

VIL Nieuws

Nuttige links om te helpen bij cyber security

Cyber security kwam recent weer in het nieuws.  Ook logistieke bedrijven, groot én klein, zijn vatbaar voor aanvallen met grote gevolgen en dienen zich te beveiligen.
Hierbij willen we u daarom graag enkele nuttige links aanleveren die u daarbij kunnen helpen.

PERSBERICHT: Slimme investeringen voor future proof magazijnen

Met het project ‘Future Proof Warehousing’ dat van start gaat op 13 januari 2020, wil VIL bedrijven helpen om hun magazijnen klaar te maken voor de toekomst. VIL zal, samen met tien deelnemende bedrijven, een tool ontwikkelen waarmee bedrijven inzicht krijgen in welke investeringen voor hen interessant zijn en welke toegevoegde waarde de inzet van nieuwe technologieën kan hebben.

VIL-project gaat mogelijkheden van interne transportmiddelen op waterstof onderzoeken

Op 28 januari 2020 start het project Hydrolog, waarin VIL de mogelijkheden van het gebruik van waterstof voor interne transportmiddelen onder de loep zal nemen. Door de uitwerking van een business model waarbij verschillende bedrijven beleverd worden door een mobiel waterstoftankstation, wil het project Hydrolog de transitie naar een kostenefficiënt gebruik van waterstof faciliteren.

Openingsuren tijdens Kerstvakantie

Onze kantoren blijven de volledige Kerstvakantie bemand. Op 24 en 31 december 2019 sluiten de deuren om 15u00. Het hele VIL-team wenst u gezellige feestdagen en een gelukkig, gezond en succesvol 2020!

Blijf op de hoogte van onze activiteitenMeer nieuws »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!