VIL heet veertien nieuwe leden van harte welkom

Benieuwd wie ze zijn? We stellen ze graag kort aan u voor.

ANGLO BELGIAN CORPORATION

Anglo Belgian Corporation (ABC) is een toonaangevende Europese fabrikant van middelsnellopende motoren met een vermogensbereik tussen 600 en 10400 kW. Het bedrijf ontwikkelt en produceert betrouwbare en innovatieve middelsnellopende motoren voor de energie- en transportindustrie.

ARTECO

ARTECO is een jong en dynamisch chemiebedrijf, marktleider in zijn marktsegment en ontwikkelt en produceert hoogwaardige antivrieskoelmiddelen en warmteoverdrachtsvloeistoffen voor automotive en industriële toepassingen. Arteco biedt innovatieve, concurrerende en efficiënte waterige oplossingen voor een geoptimaliseerde thermische warmteoverdracht en corrosiebescherming voor een koelsysteem.

CEVA LOGISTICS

CEVA biedt supply chain oplossingen van wereldklasse. Als marktleider biedt CEVA klanten een compleet supply chain ontwerp en -implementatie in contractlogistiek en vrachtbeheer, alleen of in combinatie. Samen met CMA CGM, een toonaangevende wereldwijde verzendgroep en de strategische partner van CEVA, zijn ze in staat om klanten end-toend logistieke oplossingen te bieden.

DYNALOGIC

Als full-service bezorgspecialist en verlengstuk van succesvolle bedrijven, vergroot Dynalogic de waarde van het bestelde product. Dit betekent snelheid, flexibiliteit en service gebaseerd op de wensen van de klanten. Dynalogic bezorgt, verzorgt en ontzorgt door kostbare producten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen.

INTHER LOGISTICS AUTOMATION

Inther Group biedt wereldwijd best-in-class duurzame intralogistieke oplossingen in fijnmazige distributie. Inther Group is een internationale system integrator, gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor magazijnen. Inther Group is trots op de oplossingen die wereldwijd worden ontwikkeld, gerealiseerd en succesvol worden toegepast voor klanten uit diverse branches zoals e-commerce, retail, medical, food, fashion,…

NOVARTIS

Het Zwitserse bedrijf Novartis is een belangrijke producent van geneesmiddelen. De producten worden wereldwijd in zo’n 180 landen door ongeveer 1 miljard mensen gebruikt. Bij de onderneming werken ruim 100.000 mensen. In 2020 werd US$ 9 miljard besteed aan onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten. Het Belgisch hoofdkantoor bevindt zich in Vilvoorde.

OPEN TECH HIVE

Open Tech Hive streeft ernaar om wereldwijd veilige, gebruikersvriendelijke logistieke beheer- en controlesystemen aan te bieden die gebruik maken van innovatieve hard- en software technologieën geïntegreerd met AI-, blockchainelementen en andere de nieuwste technologieën voor online visibiliteit en gegevensopslag voor verdere diepgaande analyse.

RENAULT BELGIË LUXEMBURG – CDE P&A BENELUX

Als distributiecentrum voor alle onderdelen van de merken Renault – Dacia – Alpine zorgt Renault CDE P&A – Boom dat garagehouders in de ganse BeNeLux hun klanten een optimale service kunnen bieden. Met een team van 80 medewerkers verzenden zij dagelijks de door de dealers bestelde onderdelen, via een nachtdistributie.

ROBONEXT

Robonext is een IT-bedrijf uit Edegem gespecialiseerd in het robotiseren van administratieve processen. Robonext is expert op vlak van Robotic Process Automation (RPA) en Artificiële Intelligentie (AI). De startup automatiseert saai en repetitief werk, om de productiviteit en job-tevredenheid bij zijn klanten te verhogen. Robonext heeft heel wat ervaring in de logistieke sector, waar deze technologieën een bijzonder groot potentieel heeft.

SIOUX TECHNOLOGIES

Sioux Technologies wil een bijdrage leveren aan een veilige, gezonde en duurzame wereld door middel van technologische vernieuwing. Sioux ontzorgt hightech bedrijven bij het ontwikkelen en bouwen van slimme modules en software met impact en voegen waarde toe door een sterke focus op kwaliteit, functionaliteit, het verkorten van ontwikkeltijden, integraliteit en schaalbaarheid. Daarmee realiseren ze een duurzaam concurrentievoordeel voor klanten tegen een optimale prijs.

SYNTRA BUSINESS

SyntraPXL business organiseert professionele opleidingen voor bedrijven en hun medewerkers. Een opleiding op maat van bedrijf en medewerkers of een opleiding uit het open opleidingsaanbod, opleidings- of subsidieadvies, overdag of ’s avonds, … Het kan allemaal bij SyntraPXL business. De opleidingen worden georganiseerd in het bedrijf van de klant, op een door de klant gekozen locatie, in een van de OffiCenters of op een van de campussen.

TRANS IT

Trans-IT ontwikkelde zijn eigen TMS-systeem naar de moderne noden van containertransport. Het systeem zorgt voor automatische vooraanmeldingen en maakt aan de hand van zijn algoritme de meest efficiënte planning. Door integraties met expediteurs, rederijen en kaaien wordt alle communicatie met chauffeurs en onderaanemers geautomatiseerd. Dit alles kan overal en door alle betrokken partijen opgevolgd worden door de combinatie van de app en het TMS programma.

VAN REMOORTEL AARDAPPELVERWERKING (REMO-FRIT)

Remo-Frit is een familiebedrijf dat al jaren voeling houdt met het volledige aardappeltraject, van de teelt tot en met de verwerking. Gestart vanuit een landbouwbedrijf, weet de familie Van Remoortel alles over de aardappel. Vandaag de dag beschikt Remo nog steeds over eigen aardappelvelden, een eigen aardappelteelt, eigen bewaarloodsen, … Zo behoudt Remo voeling met het hele aardappeltraject, en niet enkel met het verwerkingstraject.

VELGIO

Velgio is een opleidingscentrum gespecialiseerd in de Code 95 en ADR-opleidingen voor vrachtwagenchauffeurs en organiseert opleidingen in heel Vlaanderen op verscheidene eigen locaties en on-site bij klanten zelf. Directe connectie met de chauffeur maakt het mogelijk om technologische ontwikkelingen te delen en daarom volgt Velgio innovaties in hun sector nauwkeurig op.

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

VIL
VIL