VIL verwelkomt 8 nieuwe leden

Acht bedrijven werden onlangs lid van VIL. We stellen ze graag kort aan u voor.

Blickle

Blickle België is onderdeel van de Duitse Blickle Holding met meer dan 1.000 werknemers. Vanuit 16 eigen verkoopkantoren in onder andere Azië, VS en Europa is Blickle wereldwijd actief als de grootste, een van de meest toonaangevende, innoverende fabrikanten van industriële wielen. De wielen worden in het Blickle HQ in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd en wereldwijd geëxporteerd vanuit hun Europees Centraal Magazijn in Rosenfeld / Duitsland.

Coolblue

Coolblue is meer dan een e-commercebedrijf en bouwt totaaloplossingen voor hun klanten met ondersteunende infrastructuur. Dit doet Coolblue in Nederland, België en Duitsland, online en in 15 fysieke winkels. Coolblue installeert niet alleen witgoed en tv’s, maar ook zonnepanelen. Daarnaast werd de eigen bezorgservice CoolblueFietst verder uitgerold. Ondertussen worden er in al meer dan 20 steden bestellingen bezorgd, in een papieren verzendzak.

e-llis

Control Tower expertise, innovatie en klantgerichtheid. Dat zijn de sleutelelementen die e-llis een excellente Supply Chain partner maken. Deze ervaren omni-channel supply chain specialisten verleggen elke dag grenzen om klanten te ontzorgen via onafhankelijke 4PL diensten, consultancy en de daarbij horende technologische oplossingen. Dankzij e-llis’ persoonlijke aanpak krijgt elke klant een unieke oplossing op maat.

Logit One

In 2013 werd Logit One NV opgericht door Frank Knoors (Managing Director), Bernard van Hoorde (Operations Director) en Vasu Suram (Technical Director), als gevolg van de management buy-out van Logit Systems AS (Noorwegen). Vanaf dat jaar ontwikkelde Logit One operationele en schaalbare SaaS (Software-as-a-Service) oplossingen op het gebied van end-to-end zichtbaarheid, samenwerking en logistiek netwerkbeheer – samen met hun launching customers.

SSI Schäfer

SSI SCHÄFER is een van de grootste full-range leveranciers en componentenfabrikanten voor intralogistiek in de wereld en biedt complete oplossingen van één enkele bron, dit is een belangrijke factor voor succes. Alle SSI SCHÄFER-componenten zijn optimaal compatibel dankzij het modulaire en geïntegreerde ontwerp. Dit stelt hen in staat om klanten specifiek ontworpen oplossingen te bieden die flexibel zijn en aangepast aan de behoeften van de klant en de marktvereisten, terwijl toekomstige groei mogelijk is.

Streamside

Streamliner is een samenwerkingsplatform voor de toeleveringsketen dat end-to-end zichtbaarheid, controle en beslissingsondersteuning biedt voor inkomende en uitgaande stromen. In het centrum van Streamliner staat een slimme berichten-app, die mensen verbindt met alle interne en externe belanghebbenden.

Thar Online

THAR faciliteert een online platform waarmee transportbedrijven en logistiek dienstverleners snel en efficiënt inzicht krijgen in de ontwikkeling van hun medewerkers. Door snelle (economische) veranderingen is, en blijft, het een uitdaging om medewerkers bij te scholen en/of mee te laten ontwikkelen. Samen met THAR creëer je jouw eigen online bedrijfsacademie op maat.

Visual Safety

Visual Safety met een focus op het aanbrengen van markeringen en signalisatie en aanrijdbeveiliging in operationele omgevingen en parkings kortom alles wat te maken heeft met veiligheid en preventie. Visual safety is een jong en dynamisch team met veel ervaring en met passie voor het aanbrengen van markeringen en zoeken samen met hun klanten naar de meest efficiënte en correcte oplossing voor de inrichting van een parking, operationele ruimte, … 

 

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

VIL
VIL