20 logistieke startups stellen zich voor aan VIL-leden

VIL organiseerde op 28 oktober zijn vijfde startupevent LogiLAUNCH. Deze editie ging door in het gloednieuwe demonstratiecentrum Log!Ville.

Twintig logistieke startups stelden zichzelf in een pittige elevator pitch voor aan de aanwezige logistieke dienstverleners en verladers. Nadien leerden alle partijen elkaar beter kennen in de speed dating ronde.

VIL sloot dit jaar een samenwerking af met POM Limburg en Log!Ville om LogiLAUNCH naar een hoger niveau te tillen. Voortaan zal het matchmakingevent twee keer per jaar doorgaan, één keer in Log!Ville in Niel en één keer op de Thor-campus in Genk.

“Ik wil jullie graag bedanken voor de organisatie van het evenement. Het was een fantastische gelegenheid om onze startup te presenteren aan een aantal leidende bedrijven.” – Kris Van Ransbeek, Chief Commercial Officer & Founder van de startup Streamside.

Cocreatie en challenges

In de volgende fase zullen er cocreatiesessies georganiseerd worden waarin bedrijven samen met startups concreet op zoek gaan naar oplossingen voor logistieke uitdagingen. Bovendien kunnen bedrijven een challenge lanceren voor startups waarin ze via een RFP een oplossing zoeken voor een specifiek probleem waar ze mee worstelen. Hierna volgen één-op-één gesprekken waarna er een pilot gestart kan worden met de startup.

In samenwerking met:

 

 

 

Bekijk hier de sfeerbeelden van het event

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

VIL
VIL