en
        |  en

Nieuwe leden VIL

VIL heet 12 nieuwe leden van harte welkom!
Benieuwd wie ze zijn? We stellen ze graag kort aan u voor.

ALFAPASS
www.alfapass.be
ALFAPORT Antwerpen en CEPA, hebben samen met SEAGHA de vennootschap ALFAPASS opgericht. Deze nieuwe organisatie staat in voor de basisinvestering, het uitgeven van de ID-kaart en eveneens voor het uitbaten en beheren van het kaartsysteem. De Alfapass-kaart zelf wordt bekostigd door de aanvrager en is vijf jaar geldig. De kaart biedt de regelmatige bezoeker het voordeel dat hij in de haven veel vlotter behandeld wordt dan een occasionele bezoeker die niet over de Alfapass-kaart beschikt.

ANTWERP MANAGEMENT SCHOOL
www.antwerpmanagementschool.be
Antwerp Management School (AMS) is al 60 jaar koploper op vlak van innovatie, transformatie, ondernemerschap en ecosystemen met aandacht voor mens en maatschappij. Naast professionele ontwikkeling wil AMS ook persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Hoe accurater het zelfbeeld, hoe beter men met andere mensen kan samenwerken en anderen op een verantwoordelijke manier kan leiden.

ART4L
www.art4l.com
ART4L biedt handsfree visuele oplossingen aan voor het begeleiden van operators in logistieke processen.
1. Smartpick: verhoogt de productiviteit en vermindert het foutenpercentage van pickprocessen.
2. Smartsort: sorteren van kleine pakketten met hoge snelheid en volledige traceerbaarheid.
Ideaal voor het sorteren van grote hoeveelheden pakketten in meervoudige bakken, manden of vrachtwagens.
3. Smartpick SDK: bouw en optimaliseer eigen handsfree workflows voor logistieke processen.

D&D SOLUTIONS
www.freightstation.eu
D&D Solutions richt zich op IT diensten voor logistieke gemeenschappen. Het bedrijf beheert platforms zoals freightstation.eu, gericht op identificatie en veilige luchtvracht afhandeling, en www.iisr.eu, een platform voor vaartijd- en functieregistratie in de binnenvaart. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam en is actief in 8 landen in Europa en Afrika.

HOWEST
www.howest.be
Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen, staat open voor mensen die buiten de lijntjes kleuren, die out of the box denken, moedigt ondernemerszin aan en maakt ruimte voor ondernemerschap. Howest biedt een breed aanbod opleidingen aan: 24 bacheloropleidingen (waaronder 5 bachelors die uniek zijn in Vlaanderen) en 10 graduaatsopleidingen. De opleidingen zijn opgesplitst in drie pijlers: Bedrijf & Organisatie, Design & Technologie en Mens & Welzijn. Howest heeft campussen in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde.

INTERVERVOER MERMANS
www.mermans.be
Intervervoer Mermans is een is een op-en-top moderne transportfirma die voorzien is van de allernieuwste technologieën en waarin het persoonlijke aspect nadrukkelijk aanwezig is. Dat betekent ook dat al de activiteiten, van directie tot chauffeur een persoonlijke benadering krijgen. Door het gebruik van boordcomputers (de klant kan zelf de goederen in real-time volgen) en een op maat gemaakt planningsprogramma kan Intervervoer Mermans uiterst flexibel beantwoorden op vragen.

LUIK NATIE COLDSTORE
www.luiknatie.be
Luik Natie Coldstore zorgt voor behandeling en opslag van goederen welke temperatuurgecontroleerd dienen behandeld en opgeslagen te worden. De verwerking en behandeling in de ‘Coldstore’ kan gaan van fruit en groenten tot kaas en chocolade, maar zeker ook voedingsadditieven tot diepgevroren producten zoals vis, vlees, geconcentreerde vruchtensappen, …
Het nieuwe diepvriesmagazijn, met 22.000 palletplaatsen is veruit de grootste in Antwerpen. Het koelmagazijn is ontworpen voor een snelle behandeling van vers fruit. De gekoelde open ruimte laat toe snel en correct geelcontroles, kwaliteitsinspecties en fytosanitaire controles uit te voeren.

MDR CONSULTING & INTERIM MANAGEMENT
MDR is een dienstverlener die zowel industriële als logistieke bedrijven ondersteunt in de optimalisatie van hun logistieke processen. Ze willen dit doen op een integrale, methodische maar pragmatische, effectieve en duurzame manier teneinde meerwaarde te creëren voor de klanten met als doel hen te helpen hun marktpositie te versterken.

NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS
www.nijkerk-ncs.com
Nijkerk Computer Solutions behoort tot de Nijkerk Group en telt vestigingen in België, Nederland en Frankrijk. Als systeemintegrator gespecialiseerd in ‘mission critical’ industriële computertechnologie levert Nijkerk Computer Solutions IT-services op het scherpst van de snede. Met meer dan 20 jaar ervaring en dankzij de jarenlange knowhow, professionele in-house tools en samenwerkingen met gerenommeerde suppliers biedt Nijkerk de beste service aan. Het grote succes van de Nijkerk Group is te danken aan de continue opvolging van de nieuwste technologieën en het gespecialiseerde werk van meer dan 500 gemotiveerde werknemers. De Benelux vestiging in de Antwerpse haven is actief in de logistieke, transport, chemische, engineering en automatisatiesector. “Your system integrator of industrial PC technology”.

RENTALOC
www.rentaloc.be
Met meer dan 10 jaar expertise in multifunctionele rangeervoertuigen of tweeweg tractievoertuigen, is Rentaloc een onmisbare partner voor professionele tweewegvoertuigen voor het rangeren van treinen. Rentaloc is dé oplossing voor verhuur, verkoop, onderhoud, herstelling, productie, ombouw en verbeteringen van complete spoorweg tractievoertuigen, alsook afzonderlijke onderdelen. Als Belgische producent en leverancier van multifunctionele spoorweg rangeervoertuigen, is Rentaloc steeds up-to-date te met de nieuwste ontwikkelingen in deze industrie.

RIDIX
www.ridix.be
RIDIX biedt RFID- en IoT-oplossingen aan, met een breed scala aan mogelijkheden voor geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Ridix zorgt voor betere insights, optimalisatie van flows, processen en stockmanagement, door fysieke goederen en bedrijfssoftware te connecteren. Via allerhande sensoren meet Ridix parameters van de fysieke goods (bv. locatie), integreren de data in de bestaande omgeving én maken ze klaar voor de innovatie van morgen.

VELDEMAN BEDDING
www.velda.net
www.nl.veldeman.com
Veldeman Group is een 100% familiale onderneming opgericht in 1954 en ondertussen actief in heel Europa. Veldeman Bedding, gelegen in het Limburgse Oudsbergen (Opglabbeek) wordt beschouwd als één van de grootste en meest expansieve industriële fabrikanten in de matrassen- en beddensector. De groep telt bijna 400 werknemers verdeeld over diverse productiebedrijven in binnen- en buitenland; samen goed voor een jaaromzet van meer dan 70 miljoen euro. Collecties worden gekarakteriseerd door vooruitstrevende en kwaliteitsvolle producten; speciaal ontworpen voor iedereen die gezond en stijlvol slapen wil combineren.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!