VIL heet 13 nieuwe leden welkom!

VIL heet 13 nieuwe leden welkom.
Benieuwd wie de nieuwe leden zijn? We stellen ze graag kort aan u voor.

DD Engineering
DD Engineering is een ingenieursbureau met activiteiten binnen plant engineering, logistics engineering, safety engineering en digital engineering.
DD Engineering heeft het hoofdkantoor in Ieper alsook kantoren in Gent en Grobbendonk. Ze begeleiden een investering of verbetering van A tot Z met als uiteindelijke doel om de geprefereerde adviseur en partner te zijn voor technische projecten. 

DFDS Logistics
DFDS is een Deens bedrijf actief sinds 1866 en beursgenoteerd op de Kopenhagen beurs. Ze zijn actief in België met meerdere kantoren en actief zowel in de logistiek (wegvervoer, multimodaal, warehousing, 4PL) als in de RoRo scheepvaart. DFDS beschikt in Gent over warehousing mogelijkheden (30.000m2) en 4PL set up.

EMC Greenroofs
EMC Greenroofs is gespecialiseerd in de aanleg van groendaken en daktuinen en staat garant voor totaalconcepten, van advies over ontwerp tot realisatie en onderhoud. De groendaken worden zonder uitzondering vervaardigd uit materialen van hoogstaande kwaliteit.

G4S Cash Solutions
G4S Cash Solutions biedt contante oplossingen en diensten die de controle en efficiëntie van de contante afhandeling van de klanten aanzienlijk verbeteren. Ze blijven investeren in innovatieve producten en diensten zoals Retail Cash Solutions, CASH360, Deposita en automatisering van bankfilialen.

Kuwait Petroleum Belgium
De Kuwait Petroleum Corporation of Q8 is de staatsoliemaatschappij van Koeweit en een van de grootste bedrijven ter wereld. Het bedrijf houdt zich bezig met onderzoek, oliewinning, raffinage, blending, marketing, verkoop en logistiek rond aardolieproducten. Sinds 1986 worden de producten vooral onder de merknaam Q8 verkocht. Andere merknamen binnen de groep zijn Q8Oils, Roloil, Q8 Easy en Tango.

Lamett Europe
Lamett Europe werd in 2005 opgericht door Bruno Descamps. Als producent en distributeur van hoofdzakelijk parket is de onderneming in minder dan 15 jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in Europa. Eind 2017 werd ParquetVinyl aan het gamma toegevoegd: een rigide luxe-vinylvloer die geschikt is voor elke ruimte.

Lanark
Lanark inspireert bedrijven om het volle potentieel uit hun supply chain te halen. Het hands-on team stopt niet na het advies. Ze implementeren waarde-gedreven digitale oplossingen en optimaliseren de logistieke keten van begin tot einde

Liege Airport
Liege Airport ligt 10 km ten westen van Luik en ligt op het grondgebied van Bierset. Het is de 8e grootste vrachtluchthaven van Europa, 24/7 operationeel en ideaal gelegen in de gouden economische driehoek van Parijs, Amsterdam en Frankfurt. De luchthaven is eigendom van het Waals Gewest en wordt uitgebaat door s.a. Liège Airport om de luchthaven te promoten en verder uit te bouwen. De luchthaven is de hub van verschillende vrachtmaatschappijen onder andere van TNT Airways.

Mölnlycke
Mölnlycke is wereldwijd een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in medische oplossingen. Ze streven ernaar om de gezondheidszorg over de hele wereld te bevorderen, door elke zorgverlener te voorzien van oplossingen die de beste resultaten opleveren. Klanten in bijna 100 landen maken gebruik van de oplossingen van Mölnlycke en in ruim 40 daarvan zijn er eigen vestigingen aanwezig.

Motionmill
Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen en zijn experts in WordPress. Een website is de belangrijkste bouwsteen voor online communicatie. Motionmill creëert de branding, ontwikkelt de website en zorgt er ten slotte voor dat de website gevonden wordt dankzij online marketing.

Sociaal Fonds Transport en Logistiek
Het Sociaal Fonds Transport en Logistiek (SFTL) is het fonds voor bestaanszekerheid voor ondernemingen van de sector wegvervoer en logistiek die behoren tot de RSZ-categorie 083. Het SFTL is enkel en alleen bevoegd voor de arbeiders. De Raad van Beheer telt 8 vertegenwoordigers van de  werkgeversorganisaties (FEBETRA, TLV en UPTR) en 8 vertegenwoordigers van de werknemersorganisaties (ACV-TRANSCOM en ABVV-BTB).

Superdry
Superdry is een merk dat zich focust op producten van hoge kwaliteit. Kenmerkend zijn authentieke vintage wassingen, unieke details, toonaangevende handgetekende graphics en aansluitende pasvormen met diverse stylings. Doordat het merk zich zo onderscheidt, heeft het een exclusieve aantrekkingskracht en behoren internationale beroemdheden tot zijn volgelingen.

Xella
Xella is een onderneming die zich onderscheidt in de bouwwereld en staat bekend als dé specialist in het bouwen met kalkzandsteen, cellenbeton en het isoleren met minerale isolatieplaten, zowel in de woning- als in de utiliteits- en industriebouw. Het assortiment van Xella bevat enkel A-merken: Silka- kalkzandsteen, Ytong- en Hebel-cellenbeton en Multipor minerale isolatieplaten.

 

 

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIL