Nieuwe leden VIL

VIL heet 14 nieuwe leden van harte welkom!
Benieuwd wie ze zijn? We stellen ze graag kort aan u voor.

4D TRANS
www.4dtrans.be
4D Trans is gespecialiseerd in nationaal en internationaal geconditioneerd transport (-30° tot +30°). Zowel pallettransport van A naar B als distributierondes met betrekking tot diepgevroren producten, farmaceutisch materiaal, ADR, verse producten, chocolade en labostalen.

C.RO TECH
www.croports.com
C.RO Ports SA, onder de merknaam C.RO, behoort tot de top van de Europese roro-stuwadoors en exploiteert roro-terminals in het VK, Nederland en België.
Het havenbedrijf is gespecialiseerd in trailer- en containerbehandeling, opslag en het vervoer van aanhangwagens, containers, stukgoederen en verscheping van nieuwe personenwagens. Daarnaast heeft C.RO een unieke expertise ontwikkeld in diverse havenactiviteiten zowel op vlak van stockage, distributie, onderhoud en herstelling, als van ombouw van nieuwe voertuigen.

CINVIO
https://cinvio.com
Cinvio is een B2B pre-payment platform en een digitale portemonee-oplossing die de handel tussen alle belanghebbenden in de logistiek vereenvoudigt en vergemakkelijkt.
Het platform biedt nieuwe zakelijke kansen en optimaliseert financiële stromen op een snelle, veilige en geautomatiseerde manier. Cinvio bestaat uit vijf gedreven ondernemers die klaar staan ​​om de wereld te veroveren. Hun missie is om betalingen in de logistiek soepeler, makkelijker en simpeler te maken.

CONTAYNOR
www.contaynor.eu
Contaynor zet zich in om stadsdistributie en last mile delivery op een emissievrije manier aan te bieden. Om dat engagement na te komen, hebben ze een 100 % elektrisch wagenpark. Hun nieuwste initiatief betreft de levering van kratten met water, bier en andere dranken tot aan de voordeur. Contaynor wil het nieuwe milieuvriendelijk alternatief voor drankenlevering worden.

DEME
https://deme-group.com/deme
DEME is een wereldleider op het gebied van baggeren en landaanwinning, oplossingen voor de offshore-energiemarkt, milieu- en infra-maritieme werken. Met meer dan 140 jaar ervaring en 5.200 hoogopgeleide professionals hebben ze een enorme hoeveelheid kennis en expertise opgebouwd waardoor ze een baanbrekende aanpak hebben kunnen koesteren. Dit stelt DEME in staat om op maat gemaakte oplossingen, innovatie en nieuwe technologieën toe te voegen aan de projecten van hun klanten, en ervoor te zorgen dat ze veilig, efficiënt en kosteneffectief worden uitgevoerd.

EIGER NORTH
https://eigernorth.be
Eiger North is een onafhankelijk IT-analysespecialist, dat gegroeid is vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten. Bij de implementatie van een technologische oplossing wordt het luik “analyse” vaak onderschat of ondergewaardeerd. Nochtans is het net door voldoende aandacht te schenken aan die analysefase dat de kans op slagen aanzienlijk vergroot. De missie is om bedrijven bewust te maken van de waarde van het analysetraject. Een grondige analyse vooraf leidt tot implementaties die snel gebeuren, binnen scope en binnen budget blijven.

EUROFIBER
www.eurofiber.be
Met haar eigen hoogwaardig glasvezelnetwerk en datacenters biedt Eurofiber sinds 2000 bedrijven, overheden en organisaties open cloud- en connectiviteitsoplossingen aan. Klanten hebben de vrijheid om zelf hun eigen dienstenaanbieders te kiezen. Zo kunnen ze ten volle het innovatiepotentieel van de digitalisering benutten. Eurofiber heeft een eigen glasvezelnetwerk van 36.000 kilometer in de Benelux en Frankrijk. Via het Dcspine platform bieden ze ook oplossingen voor interconnectiviteit tussen bijna alle carrier neutrale datacenters.

MOBITRADE
www.mobitrade.be
Mobitrade is een internationale handelsmaatschappij, opgericht in 1999. De hoofdactiviteit van Mobitrade is groothandel, import en export van alle soorten stoffen en textiel. Als internationaal bedrijf opereert Mobitrade op wereldschaal en zijn ze gespecialiseerd in het in- en verkopen van stoffen en textielpartijen. Met meer dan tien jaar ervaring hebben ze een uitgebreid wereldwijd netwerk van leveranciers en klanten opgebouwd.

NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS
www.nijkerk-ncs.com
Nijkerk Computer Solutions heeft meer als 20 jaar ervaring in industriële IT: rugged tablets & notebooks, embedded industriële PC’s, monitoren, Panel -en voertuig PC’s (ook EX certified).
De Benelux vestiging in de Antwerpse haven is actief in de Logistieke, Transport, Chemische, Engineering en Automatisatiesector.
Your system integrator of industrial PC technology.

ORTHO_MEDICO
https://orthomedico.eu
Ortho-Medico staat voor “in beweging blijven” en kreeg vanaf 1992 vleugels met de verdeling van de BLEDSOE braces (nu gekend onder BREG braces). Met deze dynamische braces werd Ortho-Medico een begrip in de Benelux markt voor orthopedische hulpmiddelen. De snel wijzigende zorgsector met aandacht voor QOL (levenskwaliteit voor de patiënt) bracht hen in de wereld van de robottechnologie en wondzorgconcepten. In 2016 werden de subdivisies Neuro-Bionics en Woundcare Solutions opgericht.

PSA
www.psa-antwerp.be
De PSA Groep is actief in havenprojecten in Azië, Europa en Amerika, met als belangrijkste vlaggenschepen de PSA Singapore Terminals en PSA Antwerp. In Antwerpen exploiteert PSA 3 containerterminals: MPET aan het Deurganckdok (een joint venture tussen PSA Antwerpen en TIL), de Noordzee Terminal en de Europa Terminal. PSA (PSA Antwerp en MPET) is de grootste containerbehandelaar in de Haven van Antwerpen en kan de grootste containerschepen ter wereld behandelen. Meer dan 80 % van alle containers die Antwerpen binnenkomen, passeren een van deze terminals.

ROMBIT
https://rombit.be
Het Belgische technologiebedrijf Rombit maakt industriële ondernemingen (haven, logistiek…) efficiënter en veiliger. Het ontwikkelt geïntegreerde software- en hardware oplossingen op maat, gestoeld op Internet of Things-expertise en een grondige marktkennis. Rombit gooide recent hoge ogen met de Romware Covid Radius, de slimme armband voor social distancing en andere veiligheidsuitdagingen.

SETTLEMINT
https://settlemint.com
SettleMint is een Blockchain-Platform-as-a-Service-bedrijf (met kantoren in België, Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, India en Singapore) en werd in 2016 opgericht door Matthew Van Niekerk & Roderik van der Veer. Met het besef dat Blockchain-technologie grote en kleine organisaties ten goede zal komen, ongelooflijke kansen voor de samenleving zal ontsluiten en de komende 5 tot 10 jaar van een ontluikende naar gangbare technologie zal evolueren, hebben Matthew en Roderik SettleMint opgezet met een eenvoudig doel: het gemakkelijk maken voor ontwikkelaars om blockchain-technologieën in hun applicaties te integreren.

URBIKE
https://urbike.be
Volledig verankerd in de sociale economie en goedgekeurd door de Nationale Raad voor de Coöperatie, positioneert de coöperatieve vennootschap Urbike zich als een voortrekker in de stedelijke logistiek door het stimuleren van de modal shift van bestelwagens en lichte vrachtwagens naar fietsen. Om dit doel te bereiken lanceert Urbike de ontwikkeling van concrete projecten en de implementatie van oplossingen met meetbare effecten. Urbike houdt rekening met het multidisciplinaire karakter van stedelijke uitdagingen, en steunt daarvoor op een uitgebreid netwerk van experten, partners en lokale actoren met diverse en complementaire achtergronden.

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIL