Baanbrekers 2020

Tijdens ‘Baanbrekers 2020’ zet VIL bedrijven en organisaties in de kijker die kleine of grote stappen zetten naar multimodale transportoplossingen. Voor wie? Elk in Vlaanderen gelegen bedrijf dat kan aantonen dat het bijdraagt tot een betere mobiliteit door in te zetten op multimodaal vervoer of nachttransport. De boodschap? We maken multimodaal ‘gewoon logisch’.

 

Multimodale Awards

Om die oproep extra kracht bij te zetten, reiken we multimodale awards uit aan twee Vlaamse bedrijven die unieke inspanningen leveren op het vlak van alternatieve transportmodi:

  • een baanbrekende verlader;
  • een baanbrekende dienstverlener.

Met de eretitel ‘Multimodale Ambassadeur 2020’ bekronen we tot slot een professional die bijdraagt tot een grote of kleine mentaliteitswijziging binnen het eigen bedrijf, de sector, in Vlaanderen of zelfs binnen Europa.

Praktisch

  • Wanneer:  maandag 23 november 2020, vanaf 16:00
  • Waar: Technopolis, Technologielaan, 2800 Mechelen

Stel uw bedrijf kandidaat

Bedrijven kunnen zich tot 9 maart kandidaat stellen voor de multimodale awards. Voor elk van de twee categorieën (verlader en logistieke dienstverlener) worden twee genomineerden geselecteerd door een onafhankelijke jury.

Tijdens het event zelf stellen de vier genomineerden hun project voor. De jury en het publiek bepalen de winnaars door live hun stem uit te brengen.

Stel uw bedrijf kandidaat via het downloadbare formulier op www.baanbrekers2020.be

U vindt er meer informatie over het wedstrijdverloop en het event Baanbrekers 2020. 

Het Baanbrekers 2020 event

Ontdek live hoe we het transport van de toekomst organiseren! 

Baanbrekers 2020 brengt zowel stakeholders als verladers en logistieke dienstverleners samen. We laten echte baanbrekers aan het woord die met hun innovatieve ideeën en hands-onmentaliteit het pad effenen voor efficiëntere en duurzamere logistiek. Zo inspireren we bedrijven én elkaar om die omslag te maken.

Schrijf u hier in voor het Baanbrekers 2020 event

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIL